Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan başladı. Bu sezon ünlüler ile gönüllüleri karşı karşıya getiren ve büyük mücadeleye sahne olan yarışmada birçok tanıdık isim de yer alıyor. Yarışmada gönüllüler takımında yer alan Fatma Günaydın'ın da kim olduğu, yaşı, boyu, kilosu ve nereli olduğu araştırılmaya devam ediyor. Peki Survivor Fatma Günaydın kimdir, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR FATMA KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Fatma Günaydın, küçük yaşlarda futbola merak sardı. Vücudunun kaslanması nedeniyle futbol oynamaktan vazgeçen Fatma Günaydın, moda tasarımı okumaya karar verdi. BKM'de iş hayatına başlayan Fatma Günaydın, çeşitli yapımlarda yer aldı. Survivor'a katılmak için başvuru yapan Fatma Günaydın, kadroya dahil oldu ve Survivor yarışmasında boy göstermeye başladı.

SURVİVOR FATMA YAŞI

Survivor 2020 yarışmacısı Fatma, 1995 yılında doğdu ve 25 yaşında. Nisan ayında doğan Fatma Günaydın, kısa süre içinde 26 yaşına girecek.

SURVİVOR FATMA BOYU - KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Fatma Günaydın'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de boyu ve kilosu oldu. Fatma Günaydın'ın boyu ve kilosu bilinmiyor, internet kaynaklarında bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR FATMA NERELİ

Survivor yarışmacılarından Fatma Günaydın'ın ailesinin aslen Erzurumlu olduğu kaydediliyor.

SURVİVOR FATMA ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacılarından Fatma Günaydın elenmedi ve yarışmaya devam ediyor.