Survivor 2020’nin performansı en düşük yarışmacıları arasında yer alan Gizem Birdan, hem seyirciler, hem de Survivor yorumcuları tarafından eleştirilmeye devam ediyor. Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Gizem Birdan’ın hayatı ve biyografi bilgileri ile kaç oyun kazandığını, ne iş yaptığını, kim ve aslen nereli olduğunu, yaş ve boy bilgisini merak eden izleyiciler, Survivor Gizem kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm? Survivor Gizem Birdan ne iş yapıyor, mesleği ne, kaç oyun kazandı? Sorularına yanıt arıyor. Survivor haftalık performans tablosunda -8 puanla 14. Sırada olan Gizem Birdan, genel tabloda ise -3 puanla 22. Sırada yer alıyor ve yarışmadan haftalar önce elenen bir çok isimden bile daha düşük bir sırada kalmaya devam ediyor. Survivor 2020’nin performansı düşük yarışmacısı Gizem Birdan’ın hayatı ve hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR GİZEM KİMDİR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan eski sporcu olan oyuncu Gizem Birdan 5 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya geldi. 10 yaşında iken Bakırköy Spor Kulübü’nde basketbol oynamaya başlayan ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynayan Gizem Birdan, lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.

Gizem Birdan

SURVİVOR GİZEM NERELİ?

Survivor yarışmacısı Gizem Birdan Bakırköy İstanbullu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde basketbol oynayan, daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu kazanan ve eğitimini tamamlayan Gizem Birdan’ın annesi ve babasının aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

Gizem Birdan

SURVİVOR GİZEM KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Gizem Birdan 28 yaşında. Survivor 2020’de etkili bir performans sergileyemeyen Gizem Birdan, yarışmacı arkadaşları ve program yorumcuları tarafından da sık sık eleştiriliyor.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Gizem Birdan

SURVİVOR GİZEM’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor Gizem’in boyu 177 cm’dir. Gizem Birdan’ın kilosu ise 58. Gizem’in oyun kazanamamasından şikayetçi olan takım arkadaşları, Gizem’i potaya gönderse de, genç yarışmacı elenmeden yarışmaya devam ediyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Gizem Birdan

SURVİVOR GİZEM BİRDAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Gizem Birdan oyuncudur. Kocamın Ailesi dizisinde 30 bölüm oynayan Gizem Birdan, bir taraftan da tiyatro çalışmalarına devam ediyor. Şahin Tepesi adlı dizide de rol alan Gizem Birdan, bazı markaların da reklam yüzü oldu.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir?