Zorlu parkurlar, çetin mücadeleler ve 2 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Survivor Türkiye heyecanı başladı. Birbirinden renkli yarışmacılar şimdiden kendi takım arkadaşları ve karşı takım üyeleri ile kavga etmeye başladı. Survivor bu yıl çok konuşulacak. Survivor hangi günler, hangi kanalda oynuyor? Survivor nerede çekiliyor, hangi ülkede çekiliyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor ile ilgili ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen, Türkiye’nin en çok izlenen ve hakkında konuşulan yarışma programı olan Survivor hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER VAR?

Survivor Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri var. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışması bu günler dışında şimdilik yayınlanmayacak. İlerleyen haftalarda Acun Ilıcalı ve ekibinin farklı bir yayın stratejisi de olabilir.

survivor panorama gökhan özdemir nereli

SURVİVOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti’nde çekiliyor. Dünyanın tropik iklime sahip olan bir bölgesinde yer alan Dominik Cumhuriyeti’nin başkenti Santo Domingo’dur. Karayiplerde yer alan Dominik Cumhuriyeti Porto Riko, Küba, Haiti ve Jamaika ile komşudur. Survivor Türkiye yarışması bu yıl Dominik’te çekiliyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI 2020 KİMLER VAR?

Survivor ünlüler takımı 2020 kadrosunda Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Tuğba Melis Türk, Erman Altıkardeş, İrem Akın, Elif Yıldırım Gören ve Ersin Korkut var. Takımda yer alan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün Üner sağlık sorunlarından dolayı yarışmaya veda etti. Survivor gönüllüler takımı 2020 kadrosunda ise Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan ve Burak Yurdugör var.

survivor panorama melisa emirbayer nereli