Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun hayatı merak ediliyor. Survivor Hanzade Ofluoğlu aslen nereli, yaş, boyu kaç, eşi kim? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yarışmanın en sessiz isimlerinden biri olan Hanzade Ofluoğlu, takım arkadaşları ile yaptığı bir konuşmada yaşadığı zorluklar hakkında bilgi verdi. Hastalığı hakkında konuşan Ofluoğlu, Obsesif Kompülsif Bozukluk adı verilen psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğini, 2,5 yıl tedavinin ardından iyileşebildiğini söyledi.

Hastalığı ileri derece yaşadığını ve ağır atlattığını kaydeden Ofluoğlu, bu hastalık nedeniyle hiçbir yerde oturamadığını, hiçbir yere dokunamadığını, dışarı çıkamadığını, eve kapandığını ve markete bile gidemediğini kaydetti. Hastalığı sebebiyle uzun bir süre kimseye dokunamadığını söyleyen Ofluoğlu, 2016 yılında başlayan hastalığın ardından uzun süre tedavi gördüğünü dile getirdi. Yarışmaya yeterince adapte olamadığı eleştirilerine maruz kalan Hanzade Ofluoğlu’nun yaşamına dair merak edilen detaylar haberimizde yer buluyor.

Survivor Hanzade Ofluoğlu aslen nereli?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu aslen İzmirlidir. 1988 İzmir doğumlu olan Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı ve İstanbul Koç Üniversitesi’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Acun Medya ekibine dahil olan Ofluoğlu, 5 yıl boyunca çeşitli programlarda sunuculuk yaptı.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Hanzade Ofluoğlu yaş kaç?

1988 doğumlu olan Survivor Hanzade Ofluoğlu’nun yaş 33’tür. Spor yapmayı ve hayvanları çok seven Ofluoğlu, 2010 yılında yayınlanan Yok Böyle Dans programını da sundu. Survivor yarışmalarında da sunuculuk yapan ve O Ses Türkiye programında görev alan Ofluoğlu, Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor Hanzade Ofluoğlu boyu kaç?

Survivor Hanzade Ofluoğlu’nun boyu 1.70 cm’dir. 54 kilo olan Ofluoğlu, ilk olarak Acun Ilıcalı’nın asistanı olarak çalışmaya başladı ve Acun Medya tarafından hazırlanan programlarda uzun yıllar sunuculuk yaptı.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Hanzade Ofluoğlu eşi kim?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun eşi Saygun Ofluoğlu’dur. Hanzade Ofluoğlu, üniversite aşkı olan Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlendi.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Ayşe Yüksel