Tam adı Hayrettin Onur Karaoğuz olan ancak tüm Türkiye’nin Hayrettin olarak tanıdığı Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısının hayatı merak ediliyor. Survivor Hayrettin kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Hayrettin oynadığı diziler ve filmler, burcu ne? Sorularının cevapları araştırılıyor. Dizi ve sinema filmlerinde rol alan, reklam markalarının yüzü olan ve sosyal medyada yayınladığı videolar ile en çok takipçisi bulunan fenomenlerden olan Hayrettin’in 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Özellikle şaka videoları ile tanınan Hayrettin, sadece Türkiye’de değil, Amerika’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde de çektiği videolar ile milyonlarca kez izlendi. Aslında bu işlerle alakası olmayan sakin bir insan olduğunu söyleyen Hayrettin, normalde Ferrari şakası yaptığı kızla hayatta konuşamayacağını, huzuru seven, az konuşan biri olduğunu ve dışarıda kimseye bulaşacak biri olmadığını söyledi. Kendisini eğlendirirken insanları da eğlendirmeyi sevdiğini söyleyen Hayrettin, Survivor öncesinde benzer bir formata sahip olan Exatlon Challenge Türkiye yarışmasına katılan Hayrettin, Survivor ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Siz Hayrettin yazıp göndereceksiniz. Ben Hayrettin’i kalbinize yazacağım.’ sözleri ile iddiasını ortaya koydu.

Survivor Hayrettin kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Hayrettin 1 Ocak 1984 İstanbul doğumludur. Tam adı Hayrettin Onur Karaoğuz’dur. Eğitim hayatına 1997 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başladı. Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazandı. Çocukluğunda içine kapanık biri olduğunu söyleyen Hayrettin, evde annesi, babası ve kendisi olmak üzere 3 kişi olduklarını, lisede ise kabak çiçeği gibi açıldığını söyledi. Sokak komedisi ile tanıştığını söyleyen Hayrettin, üniversitede tiyatroya başladığını ve oyunculuğunun sahneye taşındığını, bazı akrabalarının ise bu haline inanamadığını kaydetti. Özellikle Youtube videoları ile ünlü olan Hayrettin, 2009 yılında Gelecekten Bir Gün, kısa film olan Kızsız Adam, 2017 yılında ise Vezir Parmağı ve İlk Öpücük filmlerinde rol aldı. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizide Ercan karakterini canlandırmaya başlayan oyuncu, bu rolü ile de geniş kitleler tarafından tanındı. Aynı zamanda, Menajerimi adlı dizide de konuk oyuncu olarak yer aldı. Survivor 2021 kadrosuna dahil olan Hayrettin, Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, mesleği

Survivor Hayrettin

Survivor Hayrettin nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Hayrettin anne tarafından Kastamonulu, baba tarafından ise Trabzon Ofludur. İstanbul’un Bakırköy ilçesinde doğup büyüyen ve bekar olan Hayrettin, ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

Survivor Hayrettin kaç yaşında?

1984 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Hayrettin 37 yaşındadır. 1,78 cm boyunda olan Hayrettin 75 kilodur. Üniversite yıllarında Beyoğlu’nda stand-up gösterileri yapan ve Kızsız Adam videosu ile bir anda büyük yankı uyandıran Hayrettin, birçok reklam kampanyasında da yer almıştır.

Survivor Hayrettin

Survivor Hayrettin burcu ne?

1 Ocak doğumlu olan Survivor Hayrettin Karaoğuz’un burcu Oğlak’tır. 2011 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Hayrettin adlı komedi programını hazırlayıp sunan, 2010 yılından bugüne yüzlerce üniversitede tek kişilik gösteriler yapan Hayrettin, 2013 yılında ATV’de Harry adlı yarışma programı ile ekranlara geldi.

Survivor Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

Survivor Hayrettin oynadığı diziler ve filmler

  • Kalk Gidelim Dizisi (2018-2020, Ercan)
  • Menajerimi Ara  Dizisi (2020, Konuk Oyuncu)
  • Gelecekten Bir Gün Filmi (2009, Tolga)
  • Kızsız Adam Kısa Filmi (2009, Alper)
  • Vezir Parmağı Filmi (2017, Cumali)
  • İlk Öpücük Filmi (2017, Necati)

Survivor Hayrettin