Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışması TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan İlayda Şeker’in hayatı merak ediliyor. Survivor İlayda kimdir, aslen nereli? Survivor İlayda Şeker yaş, burcu, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yarışmaya Gönüllüler Takımı’nda başlayan, iki takımın yarışmacı sayısını eşitlemek için Ünlüler Takımı’na geçen İlayda Şeker, takım arkadaşlarının kendisini yetersiz gördüğü için diğer takıma gönderdiğini söylemiş ve ortaya koyacağı performans ile onların bakış açısını boşa çıkaracağını dile getirmişti. Ünlüler Takımı’nda üstün bir performans göstererek kısa sürede ilgi odağı olan İlayda Şeker, Acun Ilıcalı’dan da övgüler almıştı. Performansı giderek artan İlayda Şeker’in yaşamına dair merak edilenler ise haberimizde yer buluyor.

Survivor İlayda kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı İlayda Şeker 12 Haziran 1994 Nevşehir doğumludur. 18 yaşına kadar ailesi birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşadı ve Sakarya Üniversitesi’ni kazanarak yaşamını Sakarya ilinde devam ettirdi. Üniversiteden mezun olmasının ardından Nevşehir’e dönmedi ve İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına yerleşti. Survivor 2021 kadrosuna katılan ve Ünlüler Takımı’nda yarışan İlayda Şeker, yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

Survivor İlayda Şeker

Survivor İlayda aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker aslen Nevşehir Ürgüplüdür. Ürgüp’te doğup büyüyen İlayda Şeker, üniversite eğitiminin ardından İstanbul’da yaşamaya başladı.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor İlayda Şeker yaş kaç?

1994 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker’in yaş 27’dir. “İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum” diyerek iddiasını ortaya koyan ve kazandığı mücadeleler ile alkış toplayan İlayda Şeker, sporcu kimliğine sahip olmadan da mücadele edilebileceğinin en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

Survivor İlayda Şeker

Survivor İlayda Şeker burcu ne?

12 Haziran doğumlu Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı İlayda Şeker’in burcu İkizlerdir. 1.74 cm olan İlayda Şeker 61 kilodur.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor İlayda Şeker mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor yarışmacısı İlayda Şeker’in mesleği ve ne iş yaptığı bilinmiyor. Survivor’a katılmadan önce herhangi bir işte çalışmayan İlayda Şeker evli değil.

Survivor İlayda Şeker