Survivor'da bu akşam voleybol organizasyonu gerçekleşecek. Bir dönem ayak tenisi maçında görev yapan ve başarılı performansıyla alkış toplayan İrem Kanan da voleybol maçında yer alacak. Maçın başlamasına kısa bir süre kala, İrem Kanan'ın kim olduğu araştırılıyor. İrem Kanan'ın Acun Ilıcalı ile akraba olup olmadığı, eşi ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor'da yer alan İrem Kanan'la ilgili detaylar, haberimizde...

SURVIVOR İREM KANAN ACUN'UN NEYİ? ACUN'LA AKRABA MI?

Acun Ilıcalı ile İrem Kanan'ın herhangi bir akrabalığı bulunmuyor. İkili, uzun yıllardır birbirleriyle çalışıyor. İrem Kanan, Acun Ilıcalı'nın bütün projelerinde "görünmeyen güç" olarak kabul ediliyor.

survivor panorama damla can boyu kaç

SURVIVOR İREM KANAN EVLİ Mİ? EŞİ KİM

Survivor kadrosunda yer alan İrem Kanan, 2006 yılında Türkiye Güzeli Sinem Öztufan ile evlendi. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

Survivor İrem Kanan Acun'un neyi? Acun'la akraba mı? Evli mi, eşi kim, ne iş yapıyor (Mesleği)

SURVIVOR İREM KANAN NE İŞ YAPIYOR (MESLEĞİ)

Survivor'da yer alan İrem Kanan, Acun Medya'da çalışıyor. İrem Kanan, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nde görev yapıyor. İrem Kanan, Acun Ilıcalı dışında yönetim kurulunda yer alan iki isimden biri olarak dikkat çekiyor. Survivor programında teknik ekip kadrosunda yer alan İrem Kanan, Survivor yarışmalarında da bazen boy gösteriyor.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç