TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan İrem Akın, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor İrem kimdir? 2020 Survivor İrem Akın nereli, kaç yaşında? Sorularına yanıt aranıyor. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen yarışmanın dikkat çeken ismi İrem Akın’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR İREM AKIN KİMDİR?

1999 Çorlu doğumlu olan Survivor İrem Akın, 7 yaşında boksa başladı. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü bitiren İrem Akın, Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı’nda yer aldı. Survivor’da yarışan İrem Akın’ın Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunuyor.

2020 SURVİVİOR İREM AKIN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

2020 Survivor yarışmasında yer alan İrem Akın Çorluludur. 21 yaşında olan İrem Akın, çocukluğunda kendisini oyunlara dahil etmeyen erkek çocuklarla sürekli kavga ettiğini ve onları dövdüğünü söylüyor. Bu yüzden kick boks antrenörünün dikkatini çektiğini söyleyen İrem Akın, kariyerine böyle başladığını dile getiriyor.