TV8 ekranlarında yayınlanan ve çekimlerine Dominik Cumhuriyeti’nde devam edilen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Melis Sezer’in yaşamana dair detayları öğrenmek isteyen yarışma severler, Survivor Melis Sezer aslen nereli, yaş kaç, boy, burcu ne, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtını araştırmayı sürdürüyor. Türk milli tenisçi olan ve Survivor 2021 mücadelelerinde hırsı ve kararlılığı ile dikkat çekmeyi başaran Melis Sezer, kazanmak için tüm gücünü kullanan ve sadece parkurlara odaklanan bir isim olarak öne çıkıyor. Survivor 2021’in en güçlü şampiyonluk adayları arasında sayılan Melis Sezer’in merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

Survivor Melis Sezer aslen nereli?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer aslen İzmirlidir. 2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen ve İzmir’de büyüyen Melis Sezer, milli tenisçidir. Enka Spor Kulübü oyuncusu olarak kariyerine devam eden Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası’na katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olarak biliniyor.

Survivor Melis Sezer

Survivor Melis Sezer yaş kaç?

1993 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer’in yaş 28’dir. Bugüne kadar milli sporcu olarak kortlarda birçok ilke imza attığını söyleyen Melis Sezer, sıranın Survivor’da olduğunu iddialı sözlerle dile getiriyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Melis Sezer boy kaç?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer’in boy 1.68 cm’dir. Survivor 2021’de azmini, inancını ve cesaretini göstermek için yarıştığını söyleyen Sezer, ailesine, destekçilerine ve İzmir’e yakışır bir şekilde mücadele edeceğinin altını çiziyor.

Survivor Melis Sezer

Survivor Melis Sezer burcu ne?

2 Haziran doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Melis Sezer’in burcu ikizlerdir.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Melis Sezer mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Melis Sezer’in mesleği tenisçidir. Milli sporcu olan Melis Sezer tenis sporu ile ilgileniyor.

Survivor Melis Sezer