Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal’ın hayatı, kim olduğu, yaşı, nereli olduğu, memleketi, boyu, oynadığı diziler ve ne iş yaptığı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Mert kim? Survivor Mert kaç yaşında? Survivor Mert aslen nereli? Survivor Mert Öcal’ın boyu kaç? Survivor Mert’in dizileri ve mesleği ne? Sorularına yanıt aranıyor. Acun Ilıcalı’nın desteğini alan ancak yarışlarda önemli bir varlık gösteremeyen Mert Öcal, genel puan sıralamasında 11. Sırada yer alıyor ve şu ana kadar birebir mücadelelerin 56’sını kazanırken 63’ünü kaybetti. Yunus Emre ile birlikte takımın istatistikleri en kötü yarışmacısı olan Mert Öcal’ın yaşamına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR MERT KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal 29 Eylül 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Manken ve oyuncu olan Mert Öcal kariyerine modellik ile başladı ve Best Model Of Turkey yarışmasında birinci oldu. Best Model Of The World yarışmasında da ülkemizi temsil eden Mert Öcal, modellik kariyeri ile birlikte oyunculuk da yapmaya başladı ve birçok dizide rol aldı. Survivor 2020 yarışmasına katılan Mert Öcal, Acun Ilıcalı’nın şampiyonluk yolunda en çok desteklediği isim olarak öne çıkıyor.

Survivor Barış kimdir, nereli, yaşı kaç? Survivor Barış’ın boyu, burcu ne, ne iş yapıyor?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal aslen İstanbulludur. Mert Öcal’ın ailesinin nereli olduğuna dair bilgi yok.

SURVİVOR MERT KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Mert Öcal 38 yaşındadır. Terazi burcu olan Mert Öcal evli değil.

Survivor Aycan kim, sevgilisi kimdir, neden üzgün, aldatıldı mı, kaç yaşındadır, boy kilo bilgisi, hangi burç?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT ÖCAL’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Mert Öcal’ın boyu 193 cm’dir. Survivor’a 100 kilo katılıp 89 kilo ile devam eden Mert Öcal, yarışmanın en çok itiraz eden ismi olarak anılıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL’IN MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal’ın mesleği mankenlik ve oyunculuktur. Çeşitli katalog çekimlerine ve defilelere de katılan Mert Öcal, oyunculuk alanında da kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Survivor Evrim kimdir 2020? Survivor Evrim aslen nereli, burcu ne? Survivor Evrim Keklik’in mesleği ne?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT ÖCAL’IN DİZİLERİ

Survivor Mert Öcal’ın dizileri arasında Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizileri yer alıyor.