Survivor 2020 yarışması nefes kesiyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020, bu sezon ünlüler ile gönüllüler takımının mücadelesine sahne oluyor. TV8'de yayınlanan Survivor, başlar başlamaz binlerce kişiyi ekran başına kilitliyor. Bu sezon ünlüler takımında yer alan Mert Öcal'ın da hayatı, memleketi, yaşı, evli olup olmadığı merak konusu haline geldi. Mert Öcal'ın elenip elenmediği de merak ediliyor. Peki Mert Öcal kimdir? İşte detaylar...

SURVİVOR MERT ÖCAL HAYATI

Survivor yarışmacısı Mert Öcal, Best Model of Turkey yarışmasıyla tanındı. Yarışmada şampiyon olan Mert Öcal, dünya çapında yapılan yarışmada da şampiyonluğunu ilan etti. Kariyerini oyunculuk alanında sürdürmeye karar veren Mert Öcal, birçok dizide rol aldı, aynı zamanda modellik de yapmayı sürdürdü. Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında birçok defilede yer alan Mert Öcal, son dönemin en tanıdık yüzlerinden biri olmayı başardı.

SURVİVOR MERT ÖCAL MEMLEKETİ

Survivor yarışmacısı Mert Öcal İstanbul'da doğdu. Mert Öcal'ın annesinin ve babasının da İstanbullu olduğu iddia ediliyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL YAŞI

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal, 1982 yılında doğdu ve 38 yaşındadır. 29 Eylül doğumlu olan Mert Öcal, terazi burcudur.

SURVİVOR MERT ÖCAL EVLİ Mİ

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal'ın bir dönem evlendiği iddia edilmişti ancak bu durum gerçeği yansıtmıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL ELENDİ Mİ

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal elenmedi ve yarışmaya devam ediyor.