Survivor 2020 macerası başlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak popüler yarışmanın ünlüler ve gönüllüler takımları ortaya çıktı. Bu yıl birbirinden renkli yarışmacılar Survivor’da mücadele edecek. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Mert Öcal, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Mert Öcal’ın yaşamını araştıran izleyiciler, Mert Öcal kimdir? Mert Öcal nereli? Mert Öcal kaç yaşında? Sorularının yanı sıra, Mert Öcal’ın dizileri nelerdir, eşi kim, burcu ne, biyografi bilgileri nedir, Doktorlar ve Arka Sokaklar dizisinde rol mü aldı? Sorularına da yanıt arıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Tuğba Melis Türk ve ünlü oyuncu Uğur Pektaş ile aynı takımda yer alan Mert Öcal’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR? MERT ÖCAL KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alan Mert Öcal 29 Eylül 1982 doğumlu. Mert Öcal 38 yaşında. İstanbul’da doğan Mert Öcal’ın burcu Terazi. Best Model Of Turkey yarışmasını kazandıktan sonra 2004 Best Model Of The World yarışmasına katılan ve bu yarışmayı da kazanan Mert Öcal, kariyerini oyunculuktan yana geliştirdi ve Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Tarık rolü ile Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı. Aynı zamanda modellikte yapan Mert Öcal, yurt içi ve yurt dışında birçok defileye katıldı ve katalog çekimlerinde bulundu. Mert Öcal son olarak Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer aldı.

SURVİVOR MERT ÖCAL NERELİ?

Survivor 2020’de Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal İstanbulludur. 1982 yılında İstanbul’da doğan oyuncunun anne ve babasının nereli oldukları hakkında bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL’IN DİZİLERİ

Survivor’da yarışan Mert Öcal’ın rol aldığı diziler şunlardır;

  • Görgüsüzler
  • Oyun Bitti
  • Asla Unutma
  • Nehir
  • Doktorlar
  • Rüyalarda Buluşuruz
  • Arka Sokaklar

MERT ÖCAL’IN EŞİ / SEVGİLİSİ KİM?

Survivor’da yarışan Mert Öcal’ın eşi olmadığı, ünlü oyuncunun evli olmadığı biliniyor. Daha önce Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile sevgili olan Mert Öcal’ın şu an bir sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.