Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması devam ediyor. TV8’de yayınlanan Survivor’un dikkat çeken isimleri arasında yer alan Mert Öcal’ın hayatı, dizileri, aslen nereli olduğu, eşi ve burcu ile işi merak ediliyor. Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Mert ne iş yapıyor, boyu kaç? Survivor Mert Öcal evli mi, nerede oynadı? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Türkiye’nin en çok izlenen yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan ve son haftalardaki düşük performansı ile dikkatleri üzerine çeken Mert Öcal’ın yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal İstanbul’da 1982 yılında doğdu. Kariyerine modellik ile başlayan ve Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Mert Öcal, Best Model Of The World yarışmasında da Türkiye’yi temsil etti. Kısa süre modellik yapan, daha sonra ise oyunculuk yapmaya başlayan Mert Öcal, bir çok dizide kendisini gösterme fırsatı buldu. Survivor 2020 yarışmasına Ünlüler Takımı'yla katılan Mert Öcal, yarışmanın potansiyel finalistleri arasında görülüyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal İstanbullu. Mert Öcal’ın anne ve babasının memleketine dair bir paylaşım bulunmuyor. Mert Öcal 38 yaşında. Burcu terazi olan Mert Öcal’ın binicilik sporu ile de yakından ilgilendiği biliniyor.

SURVİVOR MERT NE İŞ YAPIYOR, BOYU KAÇ?

Survivor Mert Öcal oyunculuk yapıyor. 1.93 boyunda olan Mert Öcal daha önce modellik yapmış, kariyerini oyunculuktan yana geliştirmiştir.

SURVİVOR MERT EVLİ Mİ, NEREDE OYNADI?

Survivor 2020’de yarışan Mert Öcal evli değil. Mert Öcal’ın evli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Daha önce bir çok ünlü isimle birlikte olduğu konuşulan Mert Öcal, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizilerinde oynadı.