Türkiye'de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor 2020'de heyecan başladı. Bu sezon ünlüler-gönüllüler mücadelesine sahne olan Survivor yarışmasında bu sezon ünlüler takımında Mert Öcal da yer alıyor. Mert Öcal'ın hayatını merak eden kişiler, yaşını, nereli olduğunu, dizilerini ve evli olup olmadığını merak ediyor. Mert Öcal'la ilgili tüm detaylar, haberimizde...

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Mert Öcal, İstanbul'da doğdu. Best Model of Turkey yarışmasına katılan Mert Öcal, 1. seçildikten sonra Best Model of the World'e de katıldı. Kariyerinde birçok dizide rol alan Mert Öcal, birçok kez modellik yaptı. Survivor yarışması için teklif alan Mert Öcal, yarışma kadrosuna dahil oldu.

SURVIVOR MERT ÖCAL KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal, 1982 yılında doğdu ve 38 yaşındadır.

SURVIVOR MERT ÖCAL NERELİ

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal İstanbul'da dünyaya geldi ancak anne ve babasının nereli olduğu bilinmiyor.

SURVIVOR MERT ÖCAL DİZİLERİ

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal, daha önce Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar yapımlarında yer almıştı.

SURVIVOR MERT ÖCAL EVLİ Mİ

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal'ın daha önce Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik ile birliktelik yaşadığı ancak evli olmadığı kaydediliyor.

SURVIVOR MERT ÖCAL BURCU

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal, terazi burcudur.