Survivor heyecanı TV8 ekranlarında devam ederken, bu sezon yarışmada yer alan isimler de merak ediliyor. Survivor Meryem Kasap aslen nereli, yaş, boy, burcu, evli mi, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının araştırılıyor. Hırslı yapısı ile dikkat çeken yarışmacı, azmine ve istikrarına güveniyor. Geçtiğimiz yıl erken bir sakatlık yaşayıp yarışmaya devam edemeyen Meryem Kasap, yarım kalan bir hesabı olduğunu ve onu kapatmaya geldiğini söylüyor. Bu sezonun iddialı şampiyonluk adayları arasında yer alan Meryem Kasap, Survivor’a katılmasını sağlayan, kendisine ilham veren şeyin yine kendisi olduğunu kaydediyor.

Her yıl Survivor yarışmasını izlediğini ve neden kendisinin de yarışmadığını kendisine sorduğunu söyleyen yarışmacı, bu düşüncelerin ardından başvuru yaptığını ve yarışmaya kabul edildiğini dile getiriyor. Survivor’ı bir arkadaşı anlatsa asla inanmayacağını, orada ancak yaşamak gerektiğini söyleyen Meryem Kasap, Survivor’ın zorlu günlerinde yarışırken, normal hayatında çok tükettiği hamburger, patates kızartması ve pizza gibi yiyecekleri çok özlediğini, bu yemekler olmadan bir hayat düşünemediğini ifade ediyor.

Survivor Meryem Kasap aslen nereli?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Meryem Kasap aslen Trabzonludur. 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen ve ilkokul yıllarında 3 yıl tiyatro ile ilgilenen Meryem Kasap, lise yıllarında sporla tanıştı ve lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra atletizme yöneldi ve ilk olarak sırıkla atlama branşıyla devam etti. 2-3 yıl sonra bir sakatlık yaşadı ve branş değiştirmek zorunda kaldı. 400 metre koşu branşına geçen Meryem Kasap, bu süreçte lise eğitimini tamamladı ve ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı. Eğitimi ve spor hayatını aynı anda götüren, kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metre branşında 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan ve milli takıma seçilen Meryem Kasap, devam eden yıllar içinde bu başarılı kariyerini sürdürdü ve Türkiye’yi sayısız şampiyonlarda temsil edip madalyalar kazandı. Lisanım öğrenimini tamamlayan ve mezun olan Meryem Kasap’ın 12 yıllık spor hayatının 8 yılı milli takım sporcusu olarak geçti.

Survivor 2021 Steven Salam kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor Meryem Kasap

Survivor Meryem Kasap yaş kaç?

1992 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Meryem Kasap’ın yaş 29’dur. 1.75 cm boyunda olan yarışmacı 58 kilodur.

Survivor Meryem Kasap burcu ne?

1 Mayıs doğumlu olan Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Meryem Kasap’ın burcu Boğadır.

Survivor Meryem Kasap

Survivor Meryem Kasap evli mi?

Survivor 2021 yarışmacısı Meryem Kasap evli değildir. Meryem Kasap’ın özel hayatına dair bir bilgi bulunmuyor.

Survivor 2021 Yiğit Poyraz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, burcu, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor Meryem Kasap mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Meryem Kasap’ın mesleği sporcudur. 400 metre koşucusu olan Meryem Kasap, milli sporcularımız arasında yer almaktadır. Meryem Kasap aynı zamanda aktif spor hayatına devam ederken diğer taraftan fitness eğitmenliği işi ve personal trainer’lik işi yapıyor.

Survivor Meryem Kasap