Dominik’te çekimlerine devam edilen ve TV8 ekranlarında her gün yarışma severler ile buluşan Survivor 2020’nin ne zaman final yapacağı ve finalistlerin kimler olacağı merakla bekleniyor. Survivor ne zaman bitiyor / bitecek? Survivor 2020 ne zaman final yapacak? Survivor 2020 finalistleri kim? Sorularının yanıtı bulundu. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 10 yarışmacı kaldı. Ünlüler Takımı’nda Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım ve Yunus Emre Özden yarışmaya devam ederken, Gönüllüler Takımı’nda Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven, Berkan Karabulut, Nisa Bölükbaşı, Yasin Obuz, Evrim Keklik ve Sadık Ardahan Uzkanbaş yarışıyor. Bu isimler yeni takımlarında yarışmaya başlayacak ve elemeler Dominik’te hızlanacak. Survivor 2020’nin final tarihi ve merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR NE ZAMAN BİTİYOR / BİTECEK?

Survivor 2020 yarışması tüm yarışmacıların elenmesinin ardından şampiyonun belirlenmesi ile bitecek. Konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finaliyle ilgili net bir kararın olmadığını dile getirdi. Finalin Türkiye’de olabileceğini söyleyen Ilıcalı, hayal edilen bir finalin olmayabileceğini ancak Temmuz ayının sonlarına doğru ya da Ağustos ayının ilk haftalarında Survivor 2020’nin biteceğini kaydetti.

Survivor 2020 neden deniz kenarında yapılmıyor?

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması Temmuz ayının son haftalarında ya da Ağustos ayının ilk haftalarında final yapacak. Bu konuda net bir tarih bulunmuyor.

SURVİVOR 2020 FİNALİSTLERİ KİM OLACAK?

Survivor 2020’de son 10 yarışmacı kaldı ve yeni bir sisteme geçildi. Bu sisteme göre tüm yarışmacılar bireysel olarak yarışacak ve en iyi 2 yarışmacı takım kaptanı olarak kendi takımlarını seçecek. Survivor 2020 finalistleri bu yeni sistemin ardından yapılan elemelerle belli olacak.