Survivor All Star 2022'de yarışan sempatik yarışmacı Nisa Bölükbaşı’nın hayatı, yaşı, memleketi, kim olduğu, boyu, yaptığı iş, ailesi ve sevgilisi ile yaşamına dair diğer ayrıntılar merak ediliyor. Survivor All Star yarışmasındaki performansı ile dikkat çeken Nisa Bölükbaşı, yarışmanın en merak edilen isimlerinden biri oldu. Survivor Nisa aslen nereli ve kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor? Ailesi, sevgilisi kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, güler yüzlü yarışmacının hayatına dair detayları mrbahis araştırıyor.

Survivor Nisa aslen nereli kaç yaşında

Survivor All Star 2022'de yarışan Nisa Bölükbaşı aslen Prag Çekyalıdır. Çek Cumhuriyeti’nde doğan ve büyüyen Nisa Bölükbaşı 24 yaşındadır.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998’de Çek Cumhuriyeti’ne bağlı Prag’da dünyaya geldi. 6 yaşında Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımına giren ve aynı yıl profesyonel kayak yapmaya da davet edilen Nisa Bölükbaşı, kayak yerlerinin Prag’a çok uzak olmasından dolayı bu spora başlayamadı. 8 yaşından itibaren tenis oynamaya başlayan ve Prag Tenis Kulübü’nde 15 yıl oynayan Nisa Bölükbaşı, bu süreçte yüzme hocalığına da başladı. Kariyerini voleybol alanında geliştiren Nisa Bölükbaşı, libero pozisyonunda voleybol oynadı ve bu spora devam etti. Ayrıca 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın boyu kaç ne iş yapıyor?

Survivor All Star 2022’de yarışan Nisa Bölükbaşı’nın boyu 1.70 cm'dir. Survivor All Star'da yarışan Nisa Bölükbaşı eğitim hayatını sürdürüyor. 2018’de mimarlık okumaya başlayan, bu yüzden voleybolu bırakan Nisa Bölükbaşı, hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporlarını da yapıyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın ailesi sevgilisi kim

Survivor All Star 2022’de yarışan Nisa Bölükbaşı’nın ailesi gündeme gelmiş ve Nisa’nın çok güzel Türkçe konuştuğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Nisa’nın babasını tebrik ettiğini söylemişti. Nisa Bölükbaşı’nın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Nisa Bölükbaşı bir önceki Survivor macerasının ardından Barış Murat Yağcı ile kısa süren bir ilişki yaşamıştı.