Survivor All Star'da heyecan yayınlanacak yeni bölümle devam edecek. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor, her bölümde yüz binlerce kişiyi ekran başında toplamayı başarıyor. Survivor izleyicileri, yarışmacılar hakkında da birçok konuda arama yapmayı sürdürüyor. Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği isimlerden biri de Nisa oldu. Survivor Nisa kaç yaşında, Survivor Nisa aslen nereli, Survivor Nisa boyu kaç, Survivor Nisa kilosu kaç, Survivor Nisa mesleği ne iş yapıyor, Survivor Nisa burcu ne? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Nisa Bölükbaşı, adım adım şampiyonluğa ilerlemeye devam ediyor. İzleyiciler, Survivor All Star 2022 yarışmacısı Nisa’nın yaşını, mesleğini, hangi burç olduğunu, kilosunu, boyunu ve mesleğini araştırmayı bahislion sürdürüyor. Survivor Nisa ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Survivor Nisa kaç yaşında?

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 yılında doğdu ve 24 yaşındadır. Nisa, kısa bir süre sonra 25 yaşına girecek.

Survivor Nisa Aslen nereli?

Survivor All Star yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı aslen Çekyalıdır. Çekya Prag’da doğan, babası Türk, annesi Çekyalı olan Nisa’nın babasının aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

Survivor Nisa boyu kaç?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı'nın boyu 1.70 cm'dir.

Survivor Nisa kilosu kaç?

Survivor 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı'nın kilosu 65'tir. Daha önce de Survivor'da yarışan Nisa Bölükbaşı, yarışmada en az kilo veren isimler arasında yer almıştı. Nisa, 66 kilo olarak başladığı Survivor’a 63 kilo olarak devam etmişti.

Survivor Nisa mesleği ne iş yapıyor?

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın mesleği yüzme hocalığı ve spor hocalığıdır. Survivor Nisa yüzme hocalığı işi yapıyor. Survivor All Star 2022 yarışmacısı Nisa, kariyerinde birçok sporla ilgilendi. 24 yaşındaki Nisa; tenis, showbord, bisiklet, kış ve yaz pateni ve voleybol ile uğraşdı. Nisa, şimdilerde yüzme hocalığı yaparken bunun yanı sıra voleybol oynamayı da sürdürüyor.

Survivor Nisa burcu ne?

2 Temmuz doğumlu olan Survivor All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşı'nın burcu yengeçtir.