Survivor 2020 yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yer alan ve yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı’nın yaşı, memleketi, kim olduğu, boy ve kilosu ile yaptığı meslek merak ediliyor. Survivor Nisa kaç yaşında? Survivor Nisa nereli? Survivor Nisa kim? Survivor Nisa’nın boyu kaç cm? Survivor Nisa ne iş yapıyor? Survivor Nisa kaç kilo? Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın mesleği nedir? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor genel puan sıralamasında yüzde 54,74’lük başarı oranı ile üçüncü sırada yer alan ve oynadığı 232 oyunun 127’sini kazanan, birebir oyunlarda ise 76 oyun kazanıp 50 oyun kaybeden Nisa Bölükbaşı’nın hayatı ve biyografisi ile yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Son haftalarda performansı artan ve üzgün halini geride bırakan Nisa Bölükbaşı’nın merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR NİSA KİM?

Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 yılında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da doğdu. Küçük yaşlarından itibaren Prag’da yüzme takımına giren ve tenis oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. Aynı zamanda yüzme hocalığı da yapan Nisa Bölükbaşı, kariyerini voleybol sporunda geliştirdi ve libero pozisyonunda oynadı.

Survivor Sercan kimdir, boyu kaç, nereli, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, Nisa ile sevgili mi?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı 22 yaşında. 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde takımı ile ikincilik kazanan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin Gönüllüler takımında yarışıyor ve programın en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

SURVİVOR NİSA NERELİ?

Survivor yarışmacısı Nisa Çekya Praglı. Nisa’nın annesi Çek, babası ise Türk vatandaşı. Prag’da büyümesine rağmen akıcı olarak Türkçe konuşan Nisa Bölükbaşı’nı Acun Ilıcalı’da tebrik etmişti. Yengeç burcu olan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin performansı en yüksek yarışmacılarından biri olarak dikkat çekiyor.

Survivor Cemal Can kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, soyadı ne? Survivor Cemal Can Canseven ne iş yapıyor?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın boyu 170 cm’dir. Parkurlarda hızı ve mücadeleci karakteri ile alkış alan Nisa Bölükbaşı, üzgün halinden çıkarak yeniden yarışlara adapte oldu.

SURVİVOR NİSA KAÇ KİLO?

Survivor 2020’ye 66 kiloda katılan Nisa Bölükbaşı şu an 63 kilo oldu. Geçen sürede 3 kilo veren Nisa Bölükbaşı snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporları ile de ilgileniyor.

Survivor Barış kim, nereli, yaş kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç, hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın mesleği ne?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NEDİR?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı voleybol sporu işi yapıyor. Aynı zamanda öğrenci olan Nisa Bölükbaşı’nın mimarlık okuduğu biliniyor.