Survivor 2020 heyecanında Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan ve yarışmanın en tartışmalı isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve ne iş yaptığı soruları araştırılıyor. Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa nereli? Survivor Nisa kaç yaşında? Survivor Nisa’nın boyu kaç? Survivor Nisa’nın mesleği, ne iş yapıyor? Soruları yanıt arıyor. Sık sık oyunlara çıkmak istememesi, durgun hali ve üzgün görüntüsü ile ekrana gelen Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin genel performans tablosunda Berkan ile Barış’ın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Şu ana kadar girdiği birebir yarışlarda 85 galibiyet, 57 mağlubiyet yaşayan ve grafiği ile dikkat çeken Nisa Bölükbaşı’nın yaşamına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da dünyaya gözlerini açtı. 6 yaşında Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımına giren, 8 yaşından itibaren tenis oynamaya başlayan ve Prag Tenis Kulübü’nde 15 yıl performans sergileyen Nisa Bölükbaşı, bu süreçte yüzme hocalığı da yaptı. Kariyerine voleybolcu olarak devam eden Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020 kadrosuna katıldı ve Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Aycan’ın biyografisi, ailesi / abisi kim, annesi nereli, Survivor Aycan Yanaç nerede yaşıyor / oturuyor?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA NERELİ?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı Prag Çekyalıdır. Nisa’nın babası Türk, annesi ise Çek vatandaşıdır. Babasının aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR NİSA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor Nisa 22 yaşında. Voleybol’da liberı pozisyonunda oynayan Nisa Bölükbaşı, 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Survivor Elif kaç yaşında, kimdir, boyu kaç? Survivor Elif evli mi, eşi kim, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Nisa Bölükbaşı’nın boyu 170 cm’dir. Survivor’da 63 kiloya düşen Nisa Bölükbaşı Yengeç burcudur.

SURVİVOR NİSA’NIN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın mesleği voleybolcudur. Survivor’da yarışan Nisa Bölükbaşı mimarlık okuyor ve voleybol sporu işi yapıyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında, sahilde değil?

Nisa Bölükbaşı