Survivor 2020’de yarışan ve birkaç hafta öncesine kadar yarışmadan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Nisa Bölükbaşı, üzgün ve depresyondaki halinden çıkarak yeniden parkurda mücadele etmeye ve başarılı grafiği ile alkış toplamaya başladı. Nisa Bölükbaşı’nın kim, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu ile memleketi, annesi ve babasının nereli olduğu, boyu ve ne iş yaptığı sorularına yanıt arayan yarışma severler, Survivor Nisa kimdir? Survivor Nisa nereli? Survivor Nisa’nın yaşı kaç? Survivor Nisa’nın boyu kaç? Survivor Nisa’nın annesi nereli, babası kim? Survivor Nisa’nın mesleği ne? Sorularına cevap aramayı sürdürüyor. Survivor puan sıralamasında yüzde 54.74 başarı oranı ile üçüncü sırada olan, birebir parkur mücadelelerinde 76 oyun galibiyet yaşayan ve 50 oyun kaybeden Nisa Bölükbaşı’nın haftalık tabloda ise 7 oyun kazanıp 11 oyun kaybettiği görülüyor. Survivor’da ağladığı görüntüler ile hafızalara kazınan Nisa Bölükbaşı’nın hayatı ve biyografisi ile özgeçmiş bilgileri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışmayı sürdüren Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 yılı Çek Cumhuriyeti doğumludur. Çekya’nın başkenti Prag’da dünyaya gözlerini açan ve Prag’da büyüyen Nisa Bölükbaşı 6 yaşın Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımına katıldı. Profesyonel olarak kayak yapmaya da davet edildi ancak kayak yerlerini Prag’a uzak olmasından kayak sporunu yapamadı. 8 yaşında tenis oynamaya başlayan ve Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergileyen Nisa Bölükbaşı, yüzme hocalığı yaptı ve voleybol da oynadı.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR NİSA NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı Çekyalıdır. Çekya’da doğup büyüyen Nisa Bölükbaşı voleybolda libero pozisyonunda oynadı ve 2018 yılında Çekya’da U-20 kategorisinde ikincilik elde etti.

SURVİVOR NİSA’NIN YAŞI KAÇ?

1998 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Nisa’nın yaşı 22’dir. Survivor’a 66 kilo başlayıp 63 kiloya düşen Nisa Bölükbaşı, hobi olarak snowboard, bisiklet, yaz ve kış pateni sporlarını da yapıyor.

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın boyu 170 cm’dir. Yengeç burcu olan Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz haftalarda üzgün olduğu ve konuşmadığı görüntüler ile gündeme damga vurmuştu.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR NİSA’NIN ANNESİ NERELİ, BABASI KİM?

Survivor’da yarışan Nisa’nın annesi Çekyalıdır. Nisa’nın babası ise Türk vatandaşıdır. Acun Ilıcalı, Nisa’nın güzel Türkçe konuşmasına dikkat çekmiş ve babasını tebrik ettiğini dile getirmişti.

SURVİVOR NİSA’NIN MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Nisa Bölükbaşı’nın mesleği; voleybol oyuncusudur. Aynı zamanda mimarlık eğitimine devam eden Nisa Bölükbaşı, Gönüllüler Takımı’nda mücadele ediyor.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim