Survivor Panorama’da sunucu ve yorumcu olan, önceki yıllarda ise Survivor’da yarışan ve parkurlarda önemli başarılar kazanan Damla Can’ın hayatı, yaşı, aslen nereli olduğu, boy ve kilo bilgisi, özel yaşamı ve kim olduğu merak ediliyor. Survivor Panorama Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Panorama Damla Can’ın boyu kaç, evli mi, sevgilisi kim, Survivor Panorama Damla Can burcu ne? Sorularına yanıt aranıyor.

2016 Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Damla Can, 2018 yılında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında da yer almıştı. Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında sunucu ve yorumcu olarak yer alan Damla Can’ın hakkında merak edilenler ultrabet haberimizde yanıt buluyor.

Survivor Panorama Damla Can kimdir?

Survivor Panorama sunucusu Damla Can 28 Şubat 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Step, jimnastik, aerobik sporları ile ilgilenen ve özel bir spor salonunda eğitim veren Damla Can’ın Ozan adında bir de abisi var. Survivor kadrosuna 2016 yılında katılan ve gönüllüler takımında yarışan Damla Can, finale kalmış ancak elenmişti. Daha sonra 2018 yılında da Survivor All Star’a katıldı ve yine şampiyon olamadan elendi.

Survivor Panorama Damla Can kaç yaşında nereli?

Survivor Panorama sunucusu Damla Can 31 yaşında ve aslen İzmirli. Sosyal medyayı da etkin kullanan Damla Can, spor yaparken çekilen pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaşıyor ve paylaşımları büyük beğeniler alıyor.

Survivor Panorama Damla Can boyu kaç burcu ne?

Survivor Panorama’da sunucu / yorumcu olarak yer alan Damla Can’ın boyu 1.71 cm, burcu ise Balık’tır. Damla Can’ın kilosunun ise 56 olduğu biliniyor.

Survivor Panorama Damla Can evli mi sevgilisi kim?

Survivor Panorama sunucusu Damla Can evli değil. Survivor Panorama yorumcusu Damla Can'ın sevgilisi oyuncu Tolga Mendi'dir.