Survivor Panorama hafta sonu sunucuları 2021 kimdir? Sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına dair önemli bilgilerin paylaşıldığı, mücadelelere daha yakından bakıldığı ve yarışmayla ilgili son dakika haberlerinin yarışma severlere aktarıldığı Survivor Panorama 2021 hafta sonu yayını ile yayınını sürdürüyor. Yorumcular, hafta boyunca devam eden yarışmalara daha yakından bakıyor ve yarışmacıların son durumları hakkında da önemli bilgiler paylaşıyor. Dominik’te çekimlerine devam edilen ve Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2021’i İstanbul’da bulunan stüdyolarda değerlendiren Survivor Panorama 2021 sunucuları, günün en çok takip edilen programları arasında yer alıyor.

survivor panorama damla can

Survivor Panorama hafta sonu sunucuları 2021 kimdir?

Survivor Panorama hafta sonu sunucuları 2021 İhsan Tarkan, Gökhan Özdemir ve Damla Can’dır. İhsan Tarkan’ın sunumu, Gökhan Özdemir ve Damla Can’ın yorumları ile TV8 ekranlarında Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan Survivor Panorama Hafta Sonu programı, her hafta yarışma severler ile buluşmaya devam edecek.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç

Survivor Panorama 2021 yorumcuları kimdir?

Survivor Panorama 2021 programı yorumcuları ve sunucuları Furkan Dede, Sema Aydemir, Semih Öztürk, Murat Özarı, Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan, Damla Can, Bora Edin, Gökhan Özdemir ve Melisa Emirbayer’dir. Bu isimler hafta içi ve hafta sonu ayrı programlarla panoramada ekranlara gelmeyi sürdürecek. Ayrıca yarışmadan elenen isimler ve sürpriz konuklar da programda yer alacak.

survivor panorama gökhan özdemir kim