Tv8 ekranlarında Survivor yarışmasının yayınlandığı günlerde ekranlara gelen Survivor Panorama programının yorumcuları merak ediliyor. Survivor Panorama sunucuları kim, Survivor Panorama kim sunuyor? Survivor Panorama saat kaçta başlıyor, ne zaman? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Daha önce Survivor yarışmalarında yer almış isimlerin de sunuculuğunu yaptığı programda ayrıca geçtiğimiz yıllarda yarışmış ve hala gündemde olan isimler de zaman zaman programa katılarak yorumcu olarak fikirlerini paylaşıyor. Survivor Panorama 2021’in formatı geçtiğimiz yıllardaki formata benzer şekilde ilerliyor. Birçok sunucu ve yorumcunun yer aldığı programda her gün aynı isimler kamera karşısına geçmiyor. Bunun yerine belirli günler bazı isimler, bazı günler ise farklı yorumcular ekranlarda izleyici ile buluşuyor.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR PANORAMA SUNUCULARI KİM?

Survivor Panorama sunucuları ve yorumcuları Furkan Dede, Sema Aydemir, Semih Öztürk ve Murat Özarı, Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan, Damla Can, Bora Edin, Melisa Emirbayer, Gökhan Özdemir’dir. Bu isimler aynı günlerde değil, farlı günlerde ekranlara geliyor ve programı sunuyor.

SURVİVOR PANORAMA KİM SUNUYOR?

Survivor Panorama programını Furkan Dede, Hakan Hatipoğlu ve Gökhan Özdemir sunuyor. Diğer isimler ise yorumcu olarak programda yer alıyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR PANORAMA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Survivor Panorama saat 17.45’te başlıyor. Survivor başlayana kadar devam ediyor. Sunucu ve yorumcular hem yarışmacıları hem de yarışmadaki gelişmeleri izleyicilerle paylaşıyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli