Survivor heyecanı TV8 ekranlarında sürüyor. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacılarının kıyasıya mücadeleleri her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında masaya yatırılıyor. Acun Medya’da çalışan ve daha önce Survivor’da yarışmış isimlerin de yer aldığı Survivor Panorama 2020 sunucuları merak ediliyor. Survivor Panorama sunucuları kimdir? Survivor Panorama yorumcuları isimleri nedir? Survivor Panorama sunucuları Hakan, Bora, Damla, İhsan, Sema, Gökhan ve Melisa kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’daki son dakika gelişmelerini, yarışmacıları ve mücadeleleri masaya yatırarak önemli tespitler yapan ve bilgiler veren panorama yorumcuları TV8’in en çok izlenen programlarından birine imza atıyor.

survivor panorama damla can kimdir

SURVİVOR PANORAMA 2020 SUNUCULARI KİMDİR?

Survivor Panorama 2020 sunucuları bu yıl Hakan Hatipoğlu, Bora Edin, Damla Can, İhsan Tarkan, Gökhan Özdemir, Sema Aydemir ve Melisa Emirbayer'dir. Hakan Hatipoğlu’nun yönettiği Survivor Panorama’da güncel gelişmeler ve yarışmacılar hakkında yeni bilgiler izleyici ile paylaşılmaya devam ediyor.

survivor panorama gökhan özdemir boyu kaç

SURVİVOR PANORAMA YORUMCULARI İSİMLERİ NEDİR?

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu 1979 Çanakkale doğumludur. Daha önce Survivor’da birçok kere yarışan Hakan Hatipoğlu Acun Medya’da çalışıyor ve Survivor’ı yorumluyor. Bir diğer isim olan İhsan Tarkan ise 1980 Sakarya doğumlu. Spor Akademisi mezunu olan İhsan Tarkan spor eğitmeni olarak çalışıyor. Survivor Panorama yorumcusu Damla Can 1989 İzmir doğumlu. 171 cm boyunda olan Damla Can birçok spor dalıyla ilgileniyor ve eğitmenlik yapıyor. Survivor Panorama sunucusu Sema Aydemir ise 1985 Bursa doğumlu. 400 metre engelli yarışları ile bilinen Sema Aydemir 169 boyunda ve ENKASPOR atletidir. Melisa Emirbayer ve Gökhan Özdemir de Survivor 2020 Panorama’nın sunucuları ve yorumcuları arasındadır.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç