Survivor 2020 başlarken ünlüler takımında birçok tanıdık isim göze çapıyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programında, bu sezon Parviz Abdullayev de yarışacak. Diğer yarışmacılara göre daha az tanınan Parviz Abdullayev'in kim olduğu, yaşı, boyu ve kilosu merak konusu haline geldi. Peki Survivor 2020 yarışmacılarından Parviz Abdullayev kimdir? İşte detaylar...

PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

Parviz Abdullayev, Azerbaycan'ın en tanıdık dövüşçülerinden biri olarak biliniyor. Kariyerinde 55 maça çıkan ve 49 kez galip gelen, bunların 26'sında rakibini nakavt eden Parviz Abdullayev, 2010 yılında Azerbaycan'ın ilk 10 sporcusundan biri ilan edildi. Parviz Abdullayev, Survivor'a katılmadan önce açtığı dövüş kulübünde eğitim veriyordu.

PARVİZ ABDULLAYEV BOYU

Parviz Abdullayev'in boyunun 1,76 olduğu ifade ediliyor.

PARVİZ ABDULLAYEV KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Parviz Abdullayev 77 kilodur.

Survivor Parviz Abdullayev kimdir? Boyu, yaşı, kilosu, nereli

PARVİZ ABDULLAYEV YAŞI

Survivor 2020 yarışmacılarından Parviz Abdullayev 5 Ocak 1986 yılında doğdu ve 34 yaşındadır.

PARVİZ ABDULLAYEV NERELİ

Parviz Abdullayev, Azerbaycan'da doğdu. Ülkenin en tanınan sporcularından biri olan Parviz Abdullayev, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

PARVİZ ABDULLAYEV EVLİ Mİ

Parviz Abdullayev evlidir ve 2 oğlu bulunmaktadır. Abdullayev, çocuklarının da kendisi gibi sporcu olması için eğitim vermeye devam etmektedir.