Survivor heyecanı Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Parviz Abdullayev, ekran başındakilerin merak ettiği isimlerin arasında yer alıyor. Survivor Parviz Abdullayev kimdir? Survivor Parviz nereli? Parviz Abdullayev kaç yaşında? Eşi, çocukları kim? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Parviz Abdullayev’e dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan’da doğan Parviz Abdullayev, kickboks sporunda kendisini geliştirmiş ve bu alanda önemli başarılar kazanmış bir isimdir. Profesyonel anlamda 55 dövüşe katılan, 49’unu kazanan Abdullayev, 26 nakavta karşı 6 yenilgi ile iddiasını ortaya koyuyor. 2010 senesinde Azerbaycan’da yılın 10 sporcusundan biri ilan edilen Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından başarılarından dolayı daire ile ödüllendirilmişti. 2020 Survivor yarışmasına katılan Parviz, 2011 yılından bu yana “Cobra” adını verdiği kickboks kulübüne liderlik ediyor.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç evli mi burcu ne

SURVİVOR PARVİZ ABDULLAYEV KAÇ YAŞINDA?

1986 doğumlu olan Parviz Abdullayev 34 yaşındadır. 2013 yılından bu güne Azerbaycan’da Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi’nde spora katkıda bulunan ve sporcular yetiştiren Parviz Abdullayev, Survivor 2020 yarışmasının da şampiyon adaylarından biri olarak görülüyor.

SURVİVOR PARVİZ ABDULLAYEV NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Parviz Abdullayev aslen Azerbaycanlıdır. Bakü Devlet Üniversitesi’nde eğitim gören Parviz Abdullayev, Ermeniler tarafından 1993 yılında işgal edilen Ağdam Rayonu’nda (Akdam) dünyaya geldi. Kickboks’da 6 dünya şampiyonluğu bulunan Parviz Abdullayev, Survivor’un da dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

PARVİZ ABDULLAYEV’İN EŞİ, ÇOCUKLARI KİM?

Survivor’da yarışan Parviz Abdullayev evli ve 2 oğlu var. Azerbaycan’da Gabala Spor Kulübü’nü temsil eden Parviz Abdullayev, oğlu Yusif’i de boks sporunda eğitiyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Parviz Abdullayev, Mert Öcal, Aycan Yanaç, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım ile birlikte Gönüllüler Takımı’na karşı mücadele ediyor.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim