TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınına devam eden Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Parviz Abdullayev en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor Parviz kimdir, boyu kaç? Survivor Parviz nereli, kaç yaşında? Parviz Abdullayev evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Kickboks sporcusu olan ve dünya şampiyonu olan Parviz Abdullayev hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR PARVİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Parviz Abdullayev 5 Ocak 1986 Azerbaycan doğumludur. Survivor Parviz 34 yaşında. Kickboksçu olan Parviz Abdullayev bu güne kadar katıldığı 55 dövüş maçının 49’unu kazanmıştır. 26 nakavta karşı 6 yenilgi alan Parviz, Azerbaycan’da da 2010 yılında en iyi 10 sporcu arasında yer almıştır. Cobra adında kickboks kulübü açan Parviz Abdullayev gençlere bu kulüpte eğitim vermektedir.

SURVİVOR PARVİZ NERELİ? BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Parviz Abdullayev aslen Azerbaycanlıdır. Azerbaycan’ın Ağdam Rayonu’nda (Akdam) dünyaya gelen Parviz 1,76 cm boyundadır.

SURVİVOR PARVİZ ABDULLAYEV EVLİ Mİ? EŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacılarından olan Parviz Abdullayev evlidir. 2 oğlu olan Parviz, oğlu Yusif’i de boks sporunda eğitiyor.