Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı olan Reşat Hacıahmetoğlu’nun hayatı merak ediliyor. Survivor Reşat kimdir, aslen nereli, yaş kaç, boy kilo nedir, burcu, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Sosyal medyada hızla yayılan, karda kayarken çekildiği “Yirmağa Gideyirum” repliğini söylediği video ile ünlü olan Survivor 2021 yarışmacısı, bu videonun ardından sosyal medya fenomenleri arasında yer aldı ve kariyerini bu yönde geliştirdi. Aynı zamanda özel bir şirkette çalıştığı bilinen Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor’da 3 yıldır başvurduğunu, bu yıl ise 6 elemeden geçtikten sonra yarışmaya dahil olabildiğini açıklamıştı.

Yaptığı başvurunun ardından kendisine telefon geldiğini, hazırlanan parkurlarda ilk elemelere girdiğini ve bu parkurları başarıyla geçtiğini söyleyen yarışmacı, daha sonra yine telefon geldiğini, yine elemeye katıldığını, yine başarılı olduğunu söylemişti. Bu şekilde birçok telefonun geldiğini ve her seferinde başarıyla parkurdan çıktığını kaydeden yarışmacı, Survivor 2021’e hak ederek katıldığını dile getirmişti. Gönüllüler Takımı’nda yarışmayı sürdüren Reşat Hacıahmetoğlu’nun biyografi bilgileri ve hakkında merak edilen diğer soruların yanıtları ortaya çıktı.

Survivor Reşat kimdir?

Survivor yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu 1990 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Of ilçesinde tamamlayan Reşat Hacıahmetoğlu, üniversiteyi Ordu şehrinde okudu. 2014’te üniversiteden mezun oldu. Lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başlayan, yıllar içinde ise çeşitli sporlarla yakından ilgilenen Reşat Hacıahmetoğlu, 2016 yılında sosyal medyada yayılan bir video ile geniş kitleler tarafından tanındı. Daha sonra yeni videolar çekerek sosyal medya kariyerine devam etti. Doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirdiği videoları ilgi odağı oldu. Survivor 2021 kadrosuna dahil oldu ve mücadelesini sürdürüyor.

Survivor Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor Reşat aslen nereli?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu aslen Trabzonludur. Trabzon’un Of ilçesinde doğup büyüyen yarışmacı, yaşamını Trabzon’da sürdürüyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor Reşat yaş kaç?

1990 doğumlu Survivor Reşat Hacıahmetoğlu’nun yaş 31’dir. Renkli bir kişiliğe sahip olan yarışmacı, Survivor 2021’de yaptığı espriler ve performansı ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Survivor Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor Reşat boy kaç?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu’nun boy 1.73 cm’dir.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor Reşat burcu ne?

Survivor 2021 programında Gönüllüler Takımı’nda yarışan Reşat Hacıahmetoğlu’nun burcu İkizlerdir.

Survivor Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor Reşat ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu özel bir şirkette çalışıyor ve aynı zamanda sosyal medya için video işi yapıyor.