Survivor 2020 yarışmasında bu sezon ünlüler takımı ile gönüllüler takımı karşı karşıya geliyor. Oldukça zorlu mücadelelere sahne olan yarışmada, gönüllüler takımında Sadık Ardahan Uzkanbaş da yer alıyor. Futbol kariyerine sakatlığı nedeniyle veda eden Sadık Ardahan'ın kim olduğu, yaşı ve mesleği de araştırılmaya devam ediyor. Peki Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

SURVİVOR SADIK ARDAHAN HAYATI

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan, yarışmaya Adana'dan katıldı. Küçük yaşlarda Adanaspor forması giyen ancak sakatlandıktan sonra futbolu bırakmak zorunda kalan Sadık Ardahan, askere gitti. Vatani görevini tamamlamasının ardından yurt dışına çıkma kararı alan Sadık Ardahan, toplam 2,5 yıl boyunca Dubai ve Kazakistan'da yaşadı. Spordan vazgeçmeyen ve hayatının her anında sporla ilgilenen Sadık Ardahan, yeni kültürler öğrenmeyi çok istediğini dile getiriyor.

SURVİVOR SADIK ARDAHAN MEMLEKETİ

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan'ın aslen Adanalı olduğu, ailesinin de Adana'da ikamet ettiği kaydediliyor.

SURVİVOR SADIK ARDAHAN KAÇ YAŞINDA

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan, 33 yaşındadır. Sadık Ardahan, 1987 yılında doğmuştur ancak doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmemektedir.

SURVİVOR SADIK ARDAHAN MESLEĞİ

Survivor Sadık Ardahan'ın spor danışmanlığı yaptığı iddia ediliyor ancak bu konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.