Türkiye'nin en çok izlenen programlarından Survivor başladı. Yayınlandığı tarihten itibaren reyting sıralamasında üst basamaklarda yer alan Survivor, her geçen gün izleyici sayısını artırmayı sürdürüyor. Bu sezon gönüllüler takımında yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu ve kilosu da merak ediliyor. Peki Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adanaspor'un alt yapısında forma giydi. Geçirdiği ağır sakatlık sonrası futbol kariyerine erken veda eden Sadık Ardahan Uzkanbaş, askere gitti. Askerden döndükten sonra yurt dışına çıkma kararı alan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Dubai ve Kazakistan'da yaşadı. Yeniden ülkeye dönen Sadık Ardahan Uzkanbaş, profesyonel olarak olmasa da sporla ilgilenmeyi sürdürüyor. Survivor'a katılmak için başvuru yapan Sadık Ardahan Uzkanbaş, seçilen isimlerden biri oldu ve Survivor 2020 kadrosunda yer aldı.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ NERELİ

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adanalı olmasıyla biliniyor. Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın ailesinin de Adanalı olduğu kaydediliyor.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ YAŞI

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında doğmuştur ve 32 yaşındadır.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİLOSU - BOYU

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de boyu ve kilosu oldu. Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın boyu ve kilosuyla ilgili herhangi bir veri bulunmuyor.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş elenmedi, yarışmaya devam ediyor.