Survivor 2020, bugün ilk kez ekranlara gelecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarını karşı karşıya getirecek olan yarışmaların yine reytingleri altüst etmesi bekleniyor. Yarışmanın kadroları belli olurken Gönüllüler Takımı'nda bu sezon Sadık Ardahan Uzkanbaş da yer alacak. En çok merak edilen isimlerden biri olan Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu ve kilosu araştırılmaya devam ediyor. Peki Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da yaşıyor. 8 yıl boyunca Adanaspor'un altyapısında futbol oynayan Survivor Sadık, geçirdiği sakatlık sonrası futbol kariyerine nokta koymak zorunda kaldı. Futbola ara verdikten sonra askere gitme kararı alan Sadık Ardahan Uzkanbaş, askerlik görevinin ardından yurt dışına çıktı. 2 yıl Dubai'de, 6 ay Kazakistan'da yaşayan Survivor Sadık, sporla ilgilenmeyi sürdürüyor. Yeni kültürler tanımayı çok sevdiğini ifade eden Sadık Ardahan, Survivor'da yer aldığı için kendisini mutlu hissettiğini belirtiyor.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ NERELİ

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da doğmuştur. Sadık Ardahan'ın aslen Adanalı olduğu ifade ediliyor.

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Nereli, yaşı, boyu, kilosu

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ YAŞI

Survivor Sadık, 1987 yılında doğdu ve 33 yaşındadır.

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ BOYU - KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın boyu ve kilosu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Nereli, yaşı, boyu, kilosu