Türkiye’nin en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan yarışma programı Survivor 2020 başladı. Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalında başlayan yarışmanın Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı adları ile 2 ayrı takımı bulunuyor. Ünlüler Takımı yarışmacıları arasında olan Şaziye İvegin Üner ise merak edilen isimler arasında bulunuyor. Survivor Şaziye İvegin Üner kimdir? Şaziye İvegin Üner nereli ve kaç yaşında? Survivor Şaziye İvegin Üner boyu kaç, mesleği ne, evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Tuğba Melis Türk ve Uğur Pektaş ile birlikte Gönüllüler Takımı’na karşı yarışacak olan Şaziye İvegin Üner’in hayatı ve biyografisi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR ŞAZİYE İVEGİN ÜNER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da Ünlüler Takımı’nda olan Şaziye İvegin Üner 8 Şubat 1982 Adana doğumludur. Şaziye İvegin Üner 38 yaşındadır. Türk milli kadın basketbolcu olan ve forvet pozisyonunda oynayan Şaziye İvegin Üner, eski bir basketbolcunun da kızıdır. Şaziye İvegin Üner, kız kardeşleri ile birlikte Adana kulübü olan BOTAŞ’Ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon oldu. 22 yaşında takım kaptanı olan ve Türkiye’deki en genç kaptan olarak tanınan Şaziye İvegin Üner, 10 yıl Botaşspor’da oynadıktan sonra 2004’de Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yıllar içinde yerli ve yabancı birçok basketbol kulübünde oynayan Şaziye İvegin Üner 2011-2012 sezonu başında çok konuşulan bir transfere imza atarak Galatasaray’a transfer olmuştu. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı kadrosuna giren sporcu, takımın 5. olmasına önemli katkı sunmuştu.

SURVİVOR ŞAZİYE İVEGİN ÜNER NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Şaziye İvegin Üner aslen Adanalıdır. 1982’de Adana’da doğan Şaziye İvegin Üner’in anne ve babasının nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

ŞAZİYE İVEGİN ÜNER’İN BOYU KAÇ, EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Şaziye İvegin Üner’in boyu 1.80 cm’dir. Evli olan Şaziye İvegin Üner, 2013 yılında Murat Can Üner ile evlenmiştir.