Survivor 2020’de yarışan futbolcu Sercan Yıldırım, Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı’na ilgi duyduğu iddiaları ile gündeme geldi. Bu iddiaların ardından hayatına dair detaylar merak edilen Sercan Yıldırım’ın yaşını, evli olup olmadığını, kim ve nereli olduğunu ve sevgililerini araştıran izleyiciler, Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, nereli? Sercan Yıldırım sevgilisi var mı, sevgilileri kimler olmuştu? Sorularına yanıt arıyor. Geçtiğimiz haftalarda Barış Murat Yağcı ile yaptığı tartışmalarla gündeme gelen Sercan Yıldırım’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 Bursa doğumludur. 30 yaşında olan Sercan Yıldırım 7 yaşındayken Bursaspor altyapısına girdi ve futbola ilk adımını attı. 2006 yılında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası’nda “en değerli oyuncu” seçilen ve dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşadı. Bursaspor’da şampiyonluk da yaşayan Sercan Yıldırım 2011’de Galatasaray’a transfer oldu. Sercan Yıldırım sonraki yıllarda ise Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor’da top koşturdu. Son olarak Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, EŞİ KİM, SEVGİLİLERİ KİM?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım evli değil ve eşi yok. Sercan Yıldırım’ın geçmiş yıllarda bir çok sevgilisi oldu. Sercan Yıldırım’ın ismi Helin Avşar ve Tuvana Türkay ile de anıldı. 1.82 boyunda olan Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na ilgisi olduğu gündeme geldi.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım aslen Bursalıdır. Bursa’da doğan Sercan Yıldırım, Bursaspor’da da uzun yıllar top oynadı. Milli Takım forması da giyen Sercan Yıldırım, önemli bir futbolcu kariyer hayatı yaşadı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?