Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması kadrosunda yer alan Sercan Yıldırım’ın hayatı, aslen nereli olduğu, memleketi, kaç yaşında olduğu, evli olup olmadığı ve mesleği ile Nisa Bölükbaşı ile sevgili olup olmadığı sorularına yanıt aranıyor. Survivor Sercan kim? Survivor Sercan nereli? Survivor Sercan’ın yaşı, boyu kaç? Survivor Sercan evli mi, eşi kim? Survivor Sercan ile Nisa sevgili mi? Sorularına cevap arayan yarışma severler, Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan ve ortalama bir başarı grafiği çizen Sercan Yıldırım’ın özel yaşamına ve geçmişine dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Bir dönemin en meşhur isimlerinden olan ve magazin basınında adı sıkça dillendirilen Sercan Yıldırım’ın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SERCAN KİM?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yarışmayı sürdüren Sercan Yıldırım 1990 Bursa doğumlu. Çocukluk yaşlarından itibaren futbol oynayan ve Bursaspor’un altyapısından yetişen Sercan Yıldırım, kariyerinde önemli adımlar attı ve Bursaspor kadrosunda iken şampiyonluk yaşadı. Dönemin en popüler isimleri arasına giren ve Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım, Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim haline geldi. Bir çok takımda top oynayan Sercan Yıldırım, Survivor 2020 yarışmasına katılarak sportif becerilerini kanıtlama fırsatı buldu.

Survivor Evrim ne iş yapıyor, mesleği nedir? Survivor Evrim’in boyu kaç, Evrim Keklik evli mi, nereli?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN NERELİ?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım Bursalıdır. Bursa’da doğan ve büyüyen Sercan Yıldırım’ın ailesinin Bursa’da yaşadığı biliniyor.

SURVİVOR SERCAN’IN YAŞI VE BOYU

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın yaşı 30, boyu ise 182 cm’dir. Türkiye’nin U-17 takımında 12, U-18’de 8, U-19’da 17, U-21’de 4 ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda 10 kez milli forma giyen Sercan Yıldırım, Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Yunus Emre kim, aslen nereli, yaş, hayatı, mesleği, boyu, kilosu, Yunus Emre Özden’in eski eşi kimdir?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım futbolcu ve spor işi yapıyor. Fatih Karagümrükspor kadrosunda yer alan Sercan Yıldırım’ın mesleği futbolcudur.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Sercan Yıldırım evli değil ve eşi yok. Tuvana Türkay, Helin Avşar, Ece Erken, Ceyda Ateş ve Pelin Sönmez ile aşk dedikodularına karışan Sercan Yıldırım, bir dönem magazin basınının en çok konuşulan isimleri arasındaydı.

Survivor Yasin evli mi, eşi / karısı, sevgilisi kimdir? Yasin Obuz’un futbol hayatı, hangi takımlı, lokantası pilavcı mı?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN VE NİSA SEVGİLİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı sevgili değil. Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na hisler beslediği ortaya çıkmış ancak Nisa Bölükbaşı, Sercan’ı abisi olarak gördüğünü söyleyerek konuyu kapatmıştı.