Survivor 2020’de yine heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Survivor sms sıralaması 2020 acunn com ne oldu? Survivor sms oylaması 18. Hafta ne oldu? 16 Haziran 2020 Çarşamba Survivor sms sıralaması ve birincisi kim oldu? Soruları yanıt buldu. Survivor’da bu akşam iletişim ödülünü mavi takım kazandı ve yakınları ile iletişim kurdular. Daha sonra ada konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı yeni dönem hakkında önemli bilgiler paylaştı. Çeyrek finalin başladığını açıklayan Acun Ilıcalı, elenecek bir yarışmacının ardından çeyrek final yarışlarının başlayacağını ve Survivor 2020’de hızlandırılmış bölümlerin izleyici ile buluşacağını dile getirdi. Merak edilen Survivor sms sıralaması 2020 oylaması ortaya çıktı.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI 2020 ACUNN COM 18. HAFTA

Survivor 2020’nin 18. Hafta sms sıralaması ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı açıklamada sms birincisinin Yasin Obuz olduğunu söyledi ve sıralamanın acunn com’da yayınlanacağını dile getirdi.

SURVİVOR SMS OYLAMASI BİRİNCİSİ 16 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Survivor sms oylaması birincisi 16 Haziran Çarşamba gecesinde Yasin Obuz oldu. Bundan hiç hoşlanmadığını söyleyen Yasin Obuz, birinci olmayı istemediğini söyledi.