Survivor 2020’de yeni bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Survivor sms sıralaması 2020 oylaması birincisi kim oldu? Survivor sms sıralaması 17. Hafta acunn.com ne oldu? Soruları yanıt buldu. Dominik’te ada konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı mavi takımdan en çok oyu alan ismin Cemal Can Canseven olduğunu açıkladı. Daha sonra TV8 ekranlarında mavi takımda en çok oy alan ikinci ismi açıklayan Ilıcalı, bu ismin Nisa Bölükbaşı olduğunu söyledi. Kırmızı takımda ise en çok oy alan isim Barış Murat Yağcı oldu. Kırmızı takımdaki en çok oy alan ikinci isim ise Sercan Yıldırım oldu. Kırmızı takımın elenme adayları Yunus Emre Özden ve Berkan Karabulut oldu. Mavi takımda ise adayları Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı belirledi. Mavi takımın kaptanı olan Cemal Can Canseven, gitmeyeceğini ve güçlü olduğunu düşündüğü için Yasin Obuz’un ismini söyledi ve Yasin üçüncü aday oldu. Nisa Bölükbaşı ise Evrim Keklik’in adını verdi ve Evrim 4. Eleme adayı oldu. Survivor 2020 sms sıralaması birincisi ve sms sıralaması 17. Hafta detayları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI 2020 OYLAMASI BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor 2020’nin sms sıralaması oylaması birincisi mavi takımdan Cemal Can Canseven, kırmızı takımdan ise Barış Murat Yağcı oldu. Sms oylaması ikincileri ise mavi takımdan Nisa Bölükbaşı, kırmızı takımdan Sercan Yıldırım oldu.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI 17. HAFTA ACUNN.COM

Survivor sms sıralaması 17. Hafta acunn.com detayları Acun Medya tarafından açıklandı. Mavi Takım'ın sms sıralamasında Ardahan beşinci, Yasin dördüncü, Evrim üçüncü, Nisa ikinci ve en çok sms oyunu alan Cemal Can birinci oldu. Kırmızı Takım'da ise Elif beşinci, Yunus Emre dördüncü, Berkan üçüncü, Sercan ikinci ve smsden en çok oyu alan Barış birinci oldu.