Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bir ismin daha adaya veda ettiği bir bölümle ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım parkurda yine karşı karşıya geldi ve iletişim ödülü oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Eleme gecesinde sms oy sıralaması 16. Hafta verileri ve oy sıralamasının birincisi merak ediliyor. Survivor sms sıralaması oylaması Ünlüler Takımı ne oldu? 2 Haziran 2020 Survivor sms sıralaması listesi, Survivor’da bu akşam kim elendi, adadan kim gitti? Sorularına cevap bulundu. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Ünlüler Takımı’ndan Aycan Yanaç, Sercan Yıldırım, Elif Yıldırım Gören ve Yunus Emre Özden ödülü kazandı ve aileleri ile telefondan iletişim kurdu. Duygusal anların yaşandığı iletişim ödülünde yarışmacılar aileleri ile konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra ise sosyal medya hesapları için video çektiler. Ardından eleme gecesi için konseyde yarışmacılar bir araya toplandı ve adaya veda edecek isim için Acun Ilıcalı’dan önemli açıklamalar geldi. Yeni dönem hakkında ipuçlarını paylaşan Ilıcalı, yarın yeni takımların seçilmesi için bireysel yarışların yapılacağını ve daha sonra yeniden konseyin toplanacağını, takımların bu konseyde takım kaptanları tarafından seçileceğini söyledi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI OYLAMASI ÜNLÜLER LİSTESİ

Survivor sms sıralaması oylaması ünlüler listesi açıklandı. Bu listeye göre en az sms oyunu Aycan Yanaç alarak adaya veda etti. Aycan'dan sonra en az oy alan isim ise Yunus Emre Özden oldu. İkinci sırada Sercan Yıldırım ve birinci sırada ise Elif Yıldırım Gören var.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR SMS SIRALAMASI BİRİNCİSİ 16. HAFTA 2 HAZİRAN 2020

Survivor sms sıralaması 16. Hafta birincisi Elif Yıldırım Gören oldu. İkinci Sercan Yıldırım, üçüncü Yunus Emre Özden oldu. En az oyu alan Aycan Yanaç ise yarışmadan elendi.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2020’de bu akşam Aycan Yanaç adaya veda etti. Survivor Ünlüler Takımı’ndan Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım ve Yunus Emre Özden eleme adayı olmuştu. Bu yarışmacılar arasından Dominik’e futbolcu Aycan Yanaç veda etti.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?