Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 7. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması, tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Survivor heyecanı 7. Bölümle devam edecek. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner’in sağlık sorunlarından dolayı Ünlüler Takımı’ndan ayrılmasından sonra takıma 2 yeni isim katılmıştı. Son bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI – 24 ŞUBAT 2020

Survivor son bölüm fragmanı olan 24 Şubat 2020 fragmanı ekranlara geldi. Son bölüm fragmanı Gönüllüler Takımı üyesi Ardahan’ın konuşması ile başlıyor. Ünlüler Takımı’ndaki kavgalara dikkat çeken Ardahan, görünenin arkasında başka şeyler olduğunu söylüyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda Ersin Korkut, Erman Altıkardeş, Aycan Yanaç, Derya Can, Parviz Abdullayev, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, İrem Akın, Mert Öcal ve Tuğba Melis Türk bulunuyor. Takım arkadaşları en son Derya Can’ı eleme adayı olarak göstermişti.

SURVİVOR 7. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 7. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’ın yeni bölümünde futbol mücadeleleri olacak. Ünlüler ile Gönüllüler kum zeminde karşı karşıya gelecek. Survivor Gönüllüler Takımı’nda Fatma Günaydın, Burak Yurdugör, Meryem Kasap, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Evrim Keklik, Cemal Can Canseven, Ceyhun Jay Uzun, Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbaşı ve Yasin Obuz var. Survivor 7. Bölüm 24 Şubat 2020 Pazartesi akşmaı TV8 ekranlarında olacak.