TV8 ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam eden Survivor 2021’de heyecan giderek tırmanıyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Steven Salam’ın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Steven Salam kaç yaşında, nereli, Müslüman mı, boyu kaç, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. “Wakanda Forever” sevinci ile olay olan Steven Salam, diğer yarışmacılarla girdiği sert diyaloglarla da dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Survivor 2021 performans tablosunda yüzde 58’lik başarı oranı ile altıncı sırada olan Steven, şu ana kadar 196 mücadelenin içinde yer aldı. Bu mücadelelerden 114.5’ini kazanan Steven, 81.5 oyunda ise mağlup oldu. Birebir mücadelelerde farkını ortaya koyan Steven, 68 oyun kazandı ve 45 oyun kaybetti.

Futbolcu olan Steven Salam, yarışma öncesinde çektiği videoda, “Şimdi asıl maceraya gidiyorum, Survivor’a” sözleri ile dikkat çekmişti. Survivor yarışmasını çok sevdiği için katılmaya karar verdiğini kaydeden Steven, bir diğer sebebin ise dünyaya geldiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti olduğunu, oradaki günlük hayatın Survivor yarışması ile benzeştiğini, bu yüzden adanın şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini dile getirmişti.

Survivor Steven Salam

Survivor Steven Salam nereli?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğdu. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven, lise ve üniversite eğitimini Türkiye’de tamamladı. 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük Eğitim Bölümü’nden mezun oldu. Geçen sezon şampiyon olan ve 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e çıkan İzmir Karayolları Yolspor takımı formasını giyen Steven, hız, kuvvet ve çabukluk konularında kendisine güveniyor.

Survivor Steven Salam kaç yaşında?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam’ın kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Survivor’da yarışmanın en büyük hayalleri arasında olduğunu kaydeden Steven, yarışmaya 4 yıldır aralıksız olarak başvurduğunu söylüyor. “İnandığınız zaman başaramayacağınız bir şey yoktur” diyerek iddiasını ortaya koyan Steven, inandığı şeye ulaşacağını dile getiriyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Steven Salam boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam’ın boyu 1.71 cm’dir. Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Steven, oyun kazandıktan sonra “Wakanda Forever” sevinci ile dikkat çekiyor.

Survivor Steven Salam

Survivor Steven Salam ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam’ın mesleği futbolcudur ve yarışmacı spor işi yapıyor. İzmir taımlarından olan Yolspor’da oynayan Steven, futbol antrenörlük eğitimi de aldı.

Survivor Steven Salam Müslüman mı?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam Müslümandır. Steven, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir bölümde ailesinden söz ederken, dinin İslam olduğunu dile getirdi.

Survivor Hanzade Ofluoğlu