Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin dikkat çeken yarışmacılarından biri de Tayfun Erdoğan oldu. Survivor Tayfun’un annesi kimdir, babası kimdir? Survivor Tayfun ve Nisa Bölükbaşı aşk mı yaşıyor? Soruları yanıt buldu. Survivor Gönüllüler Takımı’nda, Ünlüler Takımı’na karşı mücadele eden Tayfun Erdoğan, Survivor 2020 yarışmacılarının arasında yer alıyor. 1991 Bursa ili Osmangazi ilçesi doğumlu olan Tayfun Erdoğan, ünlü bir sanatçının oğlu. Survivor Tayfun’a dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR TAYFUN ANNESİ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Tayfun Erdoğan’ın annesi Ebru Çolak’tır. Gençliğinde ünlü bir sanatçı ile birlikte olan ve Tayfun’u babasız olarak büyüten Ebru Çolak, kameralar karşısına sık çıkan bir isim değil.

SURVİVOR TAYFUN BABASI KİMDİR?

Survivor’da yarışan Tayfun Erdoğan’ın babası sanatçı Emrah’tır. Küçük Emrah olarak da bilinen Emrah Erdoğan, Tayfun’u uzun yıllar kabul etmemiş ve DNA testlerinin ardından Tayfun’un oğlu olduğuna ikna olmuştu.

Tayfun Erdoğan

SURVİVOR TAYFUN VE NİSA AŞK MI YAŞIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı üyesi olan Tayfun Erdoğan ve Nisa Bölükbaşı’nın aşk yaşadığına dair iddialar gündeme geldi ancak ikilinin bu yönde yaptığı bir açıklama ya da duyuru bulunmuyor. Ayrıca Survivor’da yarışan Tayfun Erdoğan’ın Funda adlı bir kızla birlikte olduğu biliniyor. Tayfun Erdoğan, instagram hesabından Funda ile birlikte çekildiği bir çok fotoğraf paylaşmıştı.