Genç oyuncu Tuğba Melis Türk, 2020 Survivor kadrosuna Ünlüler Takımı ile dahil oldu. Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalında yayınlanan ve Türkiye’nin en popüler yarışma programı olan Survivor’da mücadele edecek isimler arasında yer alan Tuğba Melis Türk’ün hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Tuğba Melis Türk kimdir? Tuğba Melis Türk kaç yaşında ve nereli? Tuğba Melis Türk dizileri nedir, evli mi? Sorularına yanıt aranıyor. Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner ve Uğur Pektaş ile birlikte yarışacak olan genç oyuncuya dair detaylar belli oldu.

SURVİVOR TUĞBA MELİS TÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 kadrosuna katılan Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 Bulgaristan Sofya doğumludur. Tuğba Melis Türk 30 yaşındadır. Genç oyuncunun baba tarafının Azeri kökenli olduğu biliniyor. Ailesi ile birlikte Türkiye’ye göç eden Tuğba Melis Türk yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan, daha sonra ise Akademi Neo’da oyunculuk dersleri alarak kariyerini bu yönde geliştiren Tuğba Melis Türk, 2009 Miss Turkey Yarışması’nda finalist, Miss Kemer Güzellik Yarışması’nda ise ikinci olmuştu. Genç oyuncu 2011 yılında ise Best Model Of Turkey yarışmasında birinciliği kazandı.

TUĞBA MELİS TÜRK NERELİ? BURCU NE?

Survivor yarışmacısı Tuğba Melis Türk aslen Sofya Bulgaristanlıdır. Tuğba Melis Türk’ün burcu ise Başaktır.

TUĞBA MELİS TÜRK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Genç oyuncu Tuğba Melis Türk, bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Genç oyuncu Kaçak, Şimdi Onlar Düşünsün, Merhamet, Hatasız Kul Olmaz, Leyla ile Mecnun, Adını Feriha Koydum, Annem, Arka Sokaklar ve Bez Bebek dizilerinde oynadı. Ayrıca Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nil karakterini canlandırdı. Genç oyuncu, Laz Vampir Tirakula ve Kolpaçino: Bomba adlı filmlerde de rol aldı.

TUĞBA MELİS TÜRK EVLİ Mİ? EVLENDİ Mİ?

Tuğba Melis Türk evli değil. Oyuncu Tuğba Melis Türk futbolcu Ersan Gülüm ile nişanlanmış ve daha sonra olaylı şekilde ayrılmışlardı. İşadamı Tolga Kumova ile de birlikte olan Tuğba Melis Türk’ün işadamı ile evlendiği konuşuluyordu ancak bu haberlerde yalanlandı.