Survivor 2020 yarışması birçok yeni ismi gündeme getirirken, Türkiye’nin yakından tanıdığı bir çok ismi de yeniden kameralar önüne taşıyor. Bu isimlerden biri olan Uğur Pektaş, 2005 yılında yapılan Survivor yarışmasında birinci olmuş ve kazandığı şampiyonluk ile şöhret kapılarını aralamıştı. Uğur Pektaş Survivor 2020 kadrosunda yeniden yer alıyor. Uğur Pektaş’ın hayatını ve biyografi bilgilerini merak eden izleyiciler, Survivor Uğur Pektaş kimdir? Survivor Uğur Pektaş nereli, kaç yaşında, eşi kim, dizileri nedir? Uğur Pektaş’ın boyu kaç, Gamze Özçelik ile ilgisi ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan ve Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner ve Tuğba Melis Türk ile birlikte yarışacak olan Uğur Pektaş’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim

SURVİVOR UĞUR PEKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yer alan Uğur Pektaş 16 Nisan 1979 İstanbul doğumludur. Yoga, aikido ve tai chi sporları yapan ve bir üniversitenin otelcilik bölümünden mezun olan Uğur Pektaş, tur rehberliği ve parti organizatörlüğü gibi işler yaptı. Uğur Pektaş’ın babasıyla ortak olduğu otomobil tamir ve bakım servisi dükkanı da bulunuyor. 2005 yılında Survivor Türkiye yarışmasında birinci olan Uğur Pektaş, kariyerini oyunculuk alanında geliştirdi ve Kuşdili, Düşler ve Gerçekler ile Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı. Uğur Pektaş’ın hac organizasyonu yapan bir şirketi olduğu biliniyor.

SURVİVOR UĞUR PEKTAŞ NERELİ? BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Uğur Pektaş İstanbulludur. İstanbul’da doğan oyuncunun anne ve babasının nereli olduğu bilinmiyor. Uğur Pektaş’ın boyu ise 1,86 cm’dir.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

UĞUR PEKTAŞ’IN EŞİ KİM? GAMZE ÖZÇELİK İLE EVLİ Mİ?

Uğur Pektaş 2008 yılında Gamze Özçelik ile evlendi ve bu evliliklerinden 2010 yılında Murathan adında bir oğulları oldu. Uğur Pektaş ile oyuncu Gamze Özçelik 2011 yılında boşandı.

UĞUR PEKTAŞ’IN DİZİLERİ NEDİR?

Oyuncu Uğur Pektaş 2005 yılında Düşler ve Gerçekler dizisi ile dizi dünyasına adım attı. 2006 yılında Kuşdili dizisinde oynayan Uğur Pektaş, daha sonra Arka Sokaklar dizisi oyuncu ekibine dahil oldu ve uzun yıllar bu dizide önemli bir karakteri canlandırdı.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli