Survivor 2020’nin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yasin Obuz, açıklamaları, çıkışları, tartışmaları ve kavgaları ile gündeme geliyor. Takım arkadaşlarına çok bağırdığı için eleştirilen ve Acun Ilıcalı’dan da zaman zaman tepki alan Yasin Obuz’un kim ve nereli olduğu, memleketi, kaç yaşında olduğu, boyu ve hangi burç olduğu merak ediliyor. Survivor Yasin kimdir? Survivor Yasin aslen nereli? Survivor Yasin’in boyu kaç? Survivor Yasin’in yaşı kaç? Survivor Yasin Obuz’un burcu ne? Soruları yanıt buldu. Survivor puan sıralamasında son sıralarda yer alan ve kendisinden beklenilen performansı henüz gösteremeyen Yasin Obuz, yine TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programı ile tanınmıştı. Yasin Obuz’un hayatı ve biyografisi ile hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gözlerini açtı. 3 kardeşi olan Yasin Obuz küçük yaşlardan itibaren farklı branşlarda spor dalları ile ilgilendi. Jimnastik, voleybol, basketbol sporlarının ardından ilk lisansını 1998 yılında alıp futbol da oynayan Yasin Obuz, Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gördü. Birçok ülkede yaşayan Yasin Obuz, kariyerini aşçı olarak geliştirdi ve kendisine ait bir pilavcı dükkanı açtı. Masterchef’e de katılan Yasin Obuz, Survivor’da yarışa devam ediyor.

danilo zanna

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Yasin Obuz’un Dominik macerası devam ediyor. Agresif çıkışları ile eleştiri oklarına hedef olan Yasin Obuz, özellikle takım arkadaşı Evrim Keklik ile tartışmayı sürdürüyor.

SURVİVOR YASİN’İN YAŞI KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz’un yaşı 32’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 92 kilo görünen Yasin Obuz, geçen sürede 20 kilo birden verdi ve 72 kiloya düştü.

mehmet yalçınkaya

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. Gezdiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını ve yaşayış biçimlerini gözlemleyen Yasin Obuz, farklı şivesi, makyajları ve hareketleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.

YASİN OBUZ’UN BURCU NE?

21 Kasım doğumlu olan Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un burcu Akreptir. Sembol ödülü kazanan ancak büyük bir çıkış yakalayamayan Yasin Obuz’un finale kadar gidemeyeceği konuşuluyor.

somer sivrioğlu