Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz, takım arkadaşları ile yaşadığı tartışmalarla gündeme geliyor. Özellikle takım arkadaşı Evrim Keklik ve Barış Murat Yağcı ile sorun yaşayan Yasin Obuz’un hayatını merak eden izleyiciler, Survivor Yasin Obuz kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Survivor Yasin evli mi, burcu ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor haftalık performans tablosunda 6 puan ile 8. Sırada yer alan ve tartıştığı takım arkadaşlarından bile daha az puanda olan Yasin Obuz’un yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz 21 Kasım 1988 Diyarbakır doğumlu Yasin Obuz aslen Diyarbakırlı. 3 kardeşi olan ve sporla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlayan Yasin Obuz, 1998 yılında futbol lisansı aldı ve çocukluk yıllarında jimnastik, voleybol ve basketbol sporları yaptı. Bir üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören ve bir süre Kıbrıs’ta ve Rusya’da yaşayan Yasin Obuz, geçtiğimiz yıllarda Yemekteyiz ve Kısmetse Olur programlarının ardından Masterchef Türkiye yarışmasına da katılmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

SURVİVOR YASİN’İN YAŞI KAÇ, BURCU NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz’un yaşı 32’dir. Akrep burcu olan Yasin Obuz yaşamını İstanbul’da sürdürüyor ve kendisine ait olan Pilavcı Hırşit adındaki işletmesinde çalışıyor. Survivor’a 92 kilo katılan Yasin Obuz’un 72 kiloya düştüğü biliniyor. 1.83 cm boyunda olan Yasin Obuz, daha önce Survivor’da yarışan tartışmalı isim Taner Tolga Tarlacı ile de yakın arkadaş.

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz’un evli olmadığı biliniyor ancak bazı sosyal medya kullanıcılar Yasin Obuz’un evli olduğunu, eşini gizlediğini söylüyor. Bir çok ülke gezdiğini kaydeden Yasin Obuz, Survivor’un en ciddi şampiyonluk adayı olduğunu iddia ediyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli