Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Yasin Obuz’un özel hayatını ve geçmişine dair detayları ve mesleği ile ne iş yaptığını merak eden yarışma severler, Survivor Yasin evli mi? Survivor Yasin’in eşi / karısı kim? Survivor Yasin’in sevgilisi kimdir? Survivor Yasin Obuz’un futbol hayatı, hangi takımlı? Survivor Yasin’in lokantası pilavcı mı? Soruları yanıt buldu. Survivor’ın en çok bağıran ve takım arkadaşları ile en çok tartışan ismi olan, Survivor’un genel performans tablosunda iyi bir grafik izlemeyen ve onuncu sırada olan Yasin Obuz, birebir oyunlarda şu ana kadar 52 oyunu kazandı, 49 oyunu ise kaybetti. Haftalık tabloda da onuncu olan ve bu hafta gergin tavırları ile ekrana gelen Yasin Obuz’un geçmişine dair detaylar haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR YASİN EVLİ Mİ, EŞİ / KARISI KİM?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz evli değil ancak bu sosyal medyada Yasin’in eşi / karısı olduğu, 1 çocuğu olduğu yazılıp çiziliyor. Yasin Obuz bu iddiaları henüz teyit etmedi ve bu konuda daha önce de açıklama yapmadı. Yasin’in evli olduğu iddiaları gizemini koruyor.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR YASİN’İN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz’un sevgilisinin kimliği de muamma. Özel hayatı hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Yasin’in 3 kardeşi olduğu biliniyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN FUTBOL HAYATI, HANGİ TAKIMLI?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz’un futbol hayatı olduğu, 1998 yılında ilk lisansını alarak futbol oynadığı biliniyor. Yasin Obuz’un hangi takımı tuttuğuna dair bir paylaşımı yok.

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN LOKANTASI PİLAVCI MI?

Survivor’da yarışmaya devam eden Yasin Obuz’un lokantası pilavcıdır. İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Pilavcı Hırşit adında bir lokantanın sahibi olan Yasin Obuz, Masterchef Türkiye ve Yemekteyiz programlarında da yer almıştı.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim