Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin Obuz’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Yasin Obuz’un kim ve aslen nereli olduğunu, yaş ve boy bilgisi özel hayatına dair detayları ve mesleği ile yaptığı işi merak eden yarışma severler, Survivor Yasin kim? Survivor Yasin nereli? Survivor Yasin kaç yaşında? Survivor Yasin’in boyu kaç? Survivor Yasin Obuz evli mi? Survivor Yasin ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’ın genel puan sıralamasında yüzde 49.29 başarı oranı ile onuncu sırada yer alan ve takımıyla birlikte girdiği 211 oyunun 104’ünü kazanıp, 107’sinde mağlup olan Yasin Obuz, parkurlarda birebir girdiği mücadelelerde ise 52 oyun kazandı ve 49 oyun mağlup oldu. Daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında da yarışan Yasin Obuz’un yaşamına dair merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR YASİN KİM?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. 3 kardeşi olan ve küçük yaşlarından itibaren sporla iç içe olan Yasin Obuz, 1998 yılında ilk lisansını alarak futbol oynamaya başladı. Çocukluk yıllarında ayrıca jimnastik, voleybol ve basketbol sporlarını da yapan ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören Yasin Obuz, kariyerini aşçılık üzerine geliştirdi ve İstanbul’da pilavcı lokantası açtı. Masterchef’in ardından Survivor 2020’ye de katılan Yasin Obuz, yarışmanın favorileri arasında yer alıyor.

danilo zanna restaurant

SURVİVOR YASİN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz Diyarbakırlı. Diyarbakır’da doğup büyüyen Yasin Obuz’un Kıbrıs’ta ve Rusya’da da bir dönem yaşadığı biliniyor. İstanbul’da evi bulunan ve yaşantısını İstanbul’da sürdüren Yasin, Survivor 2020 için Dominik’te mücadelesini sürdürüyor.

SURVİVOR YASİN KAÇ YAŞINDA?

1988 doğumlu olan Yasin Obuz 32 yaşında. Akrep burcu olan Yasin Obuz, Yemekteyiz programı Kısmetse Olur adlı izdivaç programına da katılmıştı.

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ?

Survivor Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. Survivor’a 92 kilo katılıp 72 kiloya düşen Yasin’in adada 20 kilo birden verdiği anlaşılmıştı.

somer sivrioğlu restaurant

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz evli değil. Ancak sosyal medyada Yasin’in evli olduğuna hatta çocuğu olduğuna dair paylaşımlar yapılıyor. Yasin Obuz, uzun zamandır sosyal medyada dolaşan bu iddiaları teyit etmedi ya da yalanlamadı.

SURVİVOR YASİN OBUZ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz lokanta ve yemek işi yapıyor. İstanbul’ın Sirkeci semtinde Pilavcı Hırşit adında lokantası bulunan Yasin Obuz, sosyal medyayı da etkin kullanan isimler arasında bulunuyor.

masterchef nerede çekiliyor