Önceki yıllarda Yemekteyiz, Kısmetse Olur, Masterchef gibi yarışma ve evlilik programlarında gördüğümüz Yasin Obuz, Survivor 2020 kadrosuna Gönüllüler Takımı ile dahil oldu. Survivor Yasin kimdir? Survivor Yasin nerelidir? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz evli mi? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, kendi takım arkadaşları ile de kavga etmekten geri durmayan ve en son Erman ile atışan Yasin’e dair ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Survivor 2020 Gönüllüler Takımı üyesi olan Yasin Obuz’un kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu, medeni durumu ve diğer merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz 21 Kasım 1988 Diyarbakır doğumludur ve 3 kardeşi vardır. Sporla yakından ilgilenen ve ilk spor lisansını 1998 yılında alarak futbol oynayan Yasin Obuz, çocukluk yıllarında jimnastik, voleybol ve basketbol sporları da yaptı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören Yasin Obuz, kariyerini mutfaktan yana geliştirdi ve yemek yapmaya başladı. Bir dönem Rusya’da yaşamını sürdüren Yasin Obuz, kendisine ait pilavcı dükkanı açtı. Geçtiğimiz yıl Masterchef’te yarışan Yasin Obuz, TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020 yarışmasına dahil oldu.

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİDİR?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Diyarbakır’da doğan Yasin Obuz, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Survivor’da yarışan Yasin Obuz, geçtiğimiz yıllarda Survivor’a katılan Taner Tolga Tarlacı ile de bir süre aynı evde yaşadı.

SURVİVOR YASİN OBUZ KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Yasin Obuz 32 yaşında. 1988 doğumlu olan Yasin Obuz akrep burcundadır. Geçtiğimiz yıl Masterchef’te yarışan Yasin Obuz, aynı kanalın bir diğer yarışması olan Survivor’a da katıldı.

SURVİVOR YASİN EVLİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz evli değil. Yasin Obuz’un evli olduğuna dair sosyal medyada bazı paylaşımlar yapıldı ancak bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Yasin Obuz geçtiğimiz yıllarda Kısmetse Olur evlilik programına da katılmıştı.