Survivor 2020 yarışmacısı Yasin Obuz’un hayatı, kim olduğu, aslen nereli olduğu, boyu, yaşı ve medeni durumu merak ediliyor. Survivor Yasin nereli? Survivor Yasin kim? Survivor Yasin’in boyu kaç? Survivor Yasin kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz evli mi? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor performans tablosunda onuncu sırada olan ve birebir oyunlarda 57 galibiyet, 57 mağlubiyet grafiği bulunan Yasin Obuz’un yaşamına dair detaylar ortaya çıktı. Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan ve Acun Ilıcalı’dan sık sık uyarı alan Yasin Obuz, takım arkadaşlarına bağırdığı kadar, karşı takımdakilerle de kavga etmekten geri durmuyor. Agresif tavırları ile dikkat çeken Yasin Obuz’un hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YASİN KİM?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Çocukluk yaşlarından itibaren farklı branşlardaki spor dalları ile ilgilendi ve 10 yaşında ilk lisansını alarak futbol oynadı. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gördü. Kıbrıs ve Rusya’da bir süre yaşadı ve aşçılık kariyerini geliştirdi. Türkiye’de Kısmetse Olur izdivaç programına, Yemekteyiz ve Masterchef programlarına katıldı. Survivor 2020 kadrosuna da katılan Yasin Obuz, Dominik’te yarışmaya devam ediyor.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Yasin Obuz Diyarbakırlı. Geçtiğimiz günlerde Yasin Obuz’un annesi video yoluyla oğluna seslenmiş ve desteklemeye devam ettiklerini söylemişti. Akrep burcu olan Yasin Obuz, Pilavcı Hırşit adlı dükkanın da sahibidir.

SURVİVOR YASİN KAÇ YAŞINDA?

1988 doğumlu olan Survivor Yasin 32 yaşında. 3 kardeşi olan Yasin Obuz İstanbul’da yaşıyor. Masterchef Türkiye ile tanınan ve ünlü olan Yasin Obuz, sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında bulunuyor.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN’İN BOYU

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. Survivor’a 92 kilo katılan ve 72 kiloya düşen Yasin Obuz, Survivor’ın skandallarla ünlü ismi Taner Tolga Tarlacı’nın da yakın arkadaşı ve hatta bir dönem de ev arkadaşıdır.

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz’un evli olmadığı biliniyor ancak sosyal medya kullanıcıları Yasin Obuz’un bu durumu ve eşini gizlediğini, Yasin’in evli olduğunu hatta 1 çocuğu bulunduğunu dile getiriyor.

Survivor Evrim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Survivor Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

Yasin Obuz