Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz’un Survivor 2020’den diskalifiye olduğu iddiaları gündeme geldi. Survivor Yasin Obuz diskalifiye mi oldu, kovuldu mu, elendi mi? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, yayınlanan son fragmanda Yasin Obuz’un çıldırmış görüntülerini ve Acun Ilıcalı’nın Yasin’i yarışma dışına gönderdiği anları yorumladı. Survivor Yasin Obuz’un geçmişi, memleketi neresi? Survivor Yasin’in soyadı ne? Soruları yanıt buldu. Hırsı ve mücadeleci kimliği ile dikkatleri üzerine çeken ancak zaman zaman girdiği tartışmalarla çok eleştirilen ve takımının ısrarla lideri olmaya çalışmasından dolayı diğer yarışmacılarından ve izleyicilerden tepkiler alan Yasin Obuz’la ilgili son durum ortaya çıktı.

SURVİVOR YASİN OBUZ DİSKALİFİYE Mİ OLDU, KOVULDU MU?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz diskalifiye olmadı ve kovulmadı. Survivor’ın son fragmanında ekrana gelen görüntülerde bir mücadelenin ardından çıldıran Yasin’in Evrim Keklik’e bağırdığı ve Acun Ilıcalı’nın Yasin’i yarışma dışına gönderdiği görülüyor. Bu görüntüler ve ardından Ada Konseyi’ndeki görüntüler Yasin Obuz’un diskalifiye olduğu ve kovulduğu gibi yorumlandı ancak bu konuda Survivor’dan yapılan bir açıklama yok. Yasin Obuz’ın akıbeti bu akşam belli olacak.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN OBUZ ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz yarışmadan henüz elenmedi. Adaya en son Aşkım Burçe Tunay veda etmişti. Yasin Obuz’un en az çeyrek final göreceği ve yarışmanın şampiyon adayları arasında olacağı iddia ediliyor.

SURVİVOR YASİN’İN GEÇMİŞİ, MEMLEKETİ NERESİ?

Survivor Yasin’in memleketi Diyarbakır’dır. 1988 yılında Diyarbakır’da doğan Yasin Obuz 32 yaşında. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, kariyerini aşçı olarak geliştirdi ve Türkiye’nin en iddialı yemek yarışmalarından olan Masterchef Türkiye’ye de katılarak önemli dereceler elde etti.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN’İN SOYADI NE?

Survivor 2020’de yarışan Yasin’in soyadı Obuz’dur. Burcu Akrep olan ve Survivor 2020’nin en çok bağıran ismi olan Yasin Obuz, takım arkadaşlarına karşı takındığı tavırlarla eleştiri oklarını üstüne çekmeyi sürdürüyor.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Yasin Obuz